Filmul Birds of Prey va fi nerecomandat minorilor sub 15 ani

"Birds of Prey" va fi nerecomandat minorilor sub 15 ani, a confirmat însăși protagonista Margot Robbie, care i-a asigurat pe fanii DC că filmul se îndreaptă într-o direcție mai dură decât s-ar putea aștepta.

Margot Robbie, interpreta super-eroinei Harley Quinn, a prezentat ideea sa pentru "Birds of Prey" celor de la DC și Warner Bros., iar conceptul propus s-a rotit în jurul unui film de acțiune cu super-eroi în care doar femeile joacă rolurile principale. 

Încântați de viziune, ei i-au dat mâna liberă să se ocupe de peliculă, care va avea o abordare mai dură decât ar putea crede publicul masculin: "Cred că există percepția că un film de acțiune cu femei e plictisitor, dar vă asigur că nu va fi cazul", a spus actrița de origine australiană, care i-a asigurat pe fanii benzilor desenate că lung-metrajul ei va fi nerecomandat minorilor sub 15 ani, menționează filmnow.ro.

"Birds of Prey", filmul inspirat de personajele și benzile desenate DC, este cel mai mare proiect al casei de producție LuckyChap-de care Margot însăși se ocupă-cu un buget de 75 de milioane de dolari. 

În acest lung-metraj, Robbie va relua rolul lui Harley Quinn, care a fost introdusă pe marile ecrane în "Suicide Squad". 

Deși pelicula originală cu super-eroi a avut încasări foarte bune, criticii au subliniat supra-sexualizarea lui Harley Quinn și au atras atenția că personajul a petrecut cea mai mare parte a filmului tânjind după Joker. În viitorul "Birds of Prey", Harley va juca un rol principal, iar povestea sa va fi complet diferită. 

Pelicula are programată premiera pentru 7 februarie 2020. Filmul este regizat de Cathy Yan după un scenariu de Christina Hodson. Din distribuție mai fac parte Jurnee Smollett-Bell (Black Canary), Mary Elizabeth Winstead (Huntress), Roșie Perez (Renee Montoya), Chris Messina (Victor Zsasz), Ella Jay Basco (Cassandra Cain) și Ewan Mcgregor (Black Mask).

source:filmnow.ro
0