toate noutățile
Petreceri
Dor Călător cu Vali Boghean Band, ediția II
Vinăria Poiana

27 august

Concerte
Баста
Palatul Național „Nicolae Sulac”

3 octombrie

Petreceri
Еврейское счастье
Centrul Cultural Evreiesc „KEDEM”

1 august

Concerte
Celtic Legends
Palatul Național „Nicolae Sulac”

16 octombrie

Spectacole
Какого черта
Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu RM

8 octombrie

Fanii Spice Girls s-au înfuriat la primul concert oferit de trupă
27 mai, 10:56773

Fanii Spice Girls s-au înfuriat la primul concert din cadrul turneului mondial de reuniune al trupei formate din Emma Bunton (43 de ani), Geri Horner (46 de ani), Mel B (43 de ani) şi Mel C (45 de ani). Unii chiar au plecat, după ce au plătit 185 de dolari pentru un bilet, scrie adevărul.ro.

Fetele de la Spice Girls au început mult-aşteptatul turneu mondial de reuniune. Celebra formaţie a urcat pe scenă pentru primul lor concert, de la Dublin, vineri, 24 mai, scrie Daily Mail.    

Emma Bunton, Geri Horner, Mel B şi Mel C au încântat mulţimea formată din aproximativ 58.000 de fani cu numeroasele hituri. În timp ce mulţi fani au fost încântaţi să vadă că trupa se reuneşte în sfârşit şi au postat pe Twitter pentru a-şi arăta entuziasmul cu privire la participarea la concert, alţii s-au grăbit să împărtăşească dezamăgirea lor, deoarece problemele de sunet din stadion au făcut ca ei să nu poată auzi spectacolul, unul dintre fani mărturisind chiar că a văzut cum un „număr mare“ de persoane au plecat în timpul show-ului.    

„Sunetul este atât de rău ... dezamăgitor“, a scris un internaut, în timp ce altul a postat: „Ar fi minunat dacă cineva ar putea spune echipei Spice Girls că audienţa nu le poate auzi“.

„Prea rău pentru că nu poţi auzi nimic. Sunetul e groaznic. Foarte mulţi oameni părăsesc concertul“, „E ceva în neregulă când mulţimea de la concertul Spice Girls stau jos pentru că nimeni nu ştie ce melodie este, deoarece sunetul este extrem de prost“, „Sunet! Remediaţi sunetul. Este din vina trupei sau a inginerului de sunet?“, „Sunetul de la concertul Spice Girls este teribil“, „Nu le pot auzi când vorbesc sau cântă“, sunt alte postări ale fanilor înfuriaţi. 

Câţiva dintre ei au fost nemulţumiţi, de asemenea, şi de cât de mult au cheltuit pe concertul sold-out, preţurile biletelor variind între 83 şi 185 de dolari: „Este foarte dezamăgitor concertul din cauza sunetului atât de slab, iar asta pentru un bilet de 110 euro, nu este în regulă!“.   

Membrele trupei au dat startul spectacolului printr-un mesaj puternic: „Salutăm toate vârstele, toate rasele, toate identităţile de gen, toate ţările, toate orientările sexuale, toate religiile şi credinţele“.    

Victoria Beckham, care a refuzat să participe la reuniunea trupei, le-a transmis fostelor sale colege un mesaj pe Instagram: „Mult noroc fetelor care îşi încep azi (24 mai – n.r.) turneul!“, alături de hashtagul  „friendship never ends (prietenie care nu se va sfârşi niciodată)“. Trupa Spice Girls va concerta, în continuare, la 27 mai în Cardiff, la 29 mai, 31 mai şi 1 iunie în Manchester, la 3 şi 4 iunie în Coventry, la 6 iunie în Sunderland, la 8 iunie în Edinburgh, la 10 iunie în Bristol şi între 13 şi 15 iunie în Londra. Format în 1994, grupul a înregistrat vânzări de peste 10 milioane de albume în carieră, având piese de succes precum  „Wannabe“ şi „Say You’ll Be There“ în fruntea topurilor din toată lumea.    

Halliwell a părăsit grupul în 1998, iar celelalte au continuat cariere separate după lansarea albumului „Forever“, în 2000. Trupa s-a reunit pentru un turneu în 2007-2008.

De asemenea, Mel B - Scary Spice, Victoria Beckham - Posh Spice, Emma Bunton - Baby Spice, Geri Halliwell - Ginger Spice şi Melanie C (Chisholm) - Sporty Spice s-au reunit pentru un scurt recital în anul 2012, la ceremonia Jocurilor de Vară de la Londra. Mai târziu în acelaşi an, un musical, „Viva Forever“, a avut premiera în capitala britanică. Anul 2016 a marcat a 20-a aniversare de la debutul trupei Spice Girls, iar zvonurile despre o reunire au tot apărut în presă, fără să se concretizeze ceva.

0 au distribuit articolul
Petreceri
Dor Călător cu Vali Boghean Band, ediția II
Vinăria Poiana

27 august

Concerte
Баста
Palatul Național „Nicolae Sulac”

3 octombrie

Petreceri
Еврейское счастье
Centrul Cultural Evreiesc „KEDEM”

1 august