Ewan McGregor va juca rolul lui Danny Torrance în filmul „Doctor Sleep”

Ewan McGregor va juca rolul lui Danny Torrance în adaptarea romanului scris de Stephen King, „Doctor Sleep”, continuarea clasicului horror „The Shining”. Conform surselor, Stephen King și-a oferit acordul pentru distribuția lui Ewan McGregor în film.

Regizorului din spatele continuării „The Shining” este Mike Flanagan, cel care s-a aflat și la cârma adaptării Netflix a romanului semnat de Stephen King, „Gerald’s Game”. Împreună cu acesta, de producția filmului se va ocupa si Trevor Macy, alături de Jon Berg de la Vertigo Entertainment.

Compania Warner Bros. este cea care s-a dedicat în ultimii ani dezvoltării acestei continuări, precum și de prequel-ul aceluiași film, „Overlook Hotel”, însă de-a lungul timpului, a întâmpinat numeroase dificultăți financiare cu ambele filme.

În urma succesului de care s-a bucurat filmul „It”, orice studio care a legat o legătură cu Stephen King a avut parte de o accelarație în ceea ce privește pre-producția.

Romanul „Doctor Sleep” debutează cu Danny Torrance, traumatizat la maturitate de Overlook Hotel. Personajul devine o reflecție a tatăl său asasin, cu accese de furie și probleme cu alcoolul. Când Torrance renunță la alcool, se dăruiește ajutării oamenilor aflați pe moarte la spital. Leagă o conexiune psihică cu o tânără care îi împărtășește puterile ei extraordinare și care este urmărită de un grup cu puteri similare.

Stanley Kubrick a regizat adaptarea originală a filmului „The Shining”, cu Jack Nicholson și Shelley Duvall în rolurile principale. Danny Lloyd a interpretat rolul tânărului Danny Torrance.

La acea vreme, filmul a fost considerat o dezamăgire la box office, dispunând de un buget de 19 milioane de dolari și câștigând 44 de milioane. Acum însă, este considerat unul dintre cele mai bune filme horror clasice și se bucură de suportul a numeroși fani, nerăbdători să urmărească continuarea „The Shining”.

Până atunci, pe Ewan McGregor îl poți vedea în producția Disney, „Winnie the Pooh”.

source:Glamour.ro
0