Emily Ratajkowski şi Amy Schumer au fost arestate

Pentru că a umblat goală pe stradă, ar spune cârcotaşii care îi admiră fizicul dar comentează că se postează nud tot timpul pe Instagram. Greşit! Emily Ratajkowski şi prietena ei, actriţa Amy Schumer au ajuns în arestul poliţiei dintr-un motiv care a meritat toată osteneala.

“Astăzi am fost arestată pentru că am protestat împotriva numirii la Curtea Supremă de Justiţie a judecătorului Brett Kavanaugh, un bărbat care a fost acuzat de mai multe femei de agresiune sexuală”, a scris Emily pe contul său de socializare media, alături de o imagine în care protestează cu mesajul “Respectaţi femeile sau aşteptaţi-vă la rezistenţa noastră!”

Emily se referă la nominalizarea făcută în iulie de către preşedintele Americii, Donald Trump, a lui Brett pentru funcţia de Associate Justice la Curtea Supremă – post în care, în ciuda valului de critici, a fost acum confirmat de către Senatul american. Alături de Ratajkowski, a protestat şi actriţa Amy Schumer, care de asemenea a fost arestată.

“Bărbaţii care fac rău femeilor nu mai trebuie plasaţi în poziţii de putere. Confirmarea lui Kavanaugh la Curtea Supremă de Justiţie a Statelor Unite ale Americii este mesajul despre faptul că femeile nu contează în această ţară. Cer un guvern care recunoaşte, respectă şi susţine femeile la fel de mult cum face cu bărbaţii”, a mai scris Ratajkowski.

source:Okmagazine
0