Ellie Goulding ne poartă într-o lume fantasy în noul său videoclip

Ellie Goulding, Diplo și Swae Lee ne poartă într-o lume fantasy și excentrică inspirată, se pare, de single-ul ”Close To Me”. Videoclipul piesei a fost filmat în Budapesta, Ellie părând să pozeze într-o figură regală.

Ellie Goulding revine pe frecvențe cu o piesă care te prinde de la primul beat. "Close To Me" beneficiază pe partea de producție de expertiza lui Diplo, care își pune amprenta pe această piesă, dându-i un sound modern, ușor adolescentin.

Liric, piesa "Close To Me" vorbește despre găsirea acelei persoane care te completează și fără de care iubirea nu are sens. Ellie Goulding descrie o relație care deși nu este perfectă, este exact ceea ce ne dorim. Melodia este inspirată, cel mai probabil, de experiența personală a artistei.

Premiera noului single "Close To Me" a avut loc în cadrul rubricii "Hottest Record in the World" de la BBC Radio 1, prezentate de Annie Mac. Melodia a fost întâmpinată de aprecieri din partea fanilor artistei, care așteptă deja nerăbdători vești privind următorul album.

Ellie Goulding este una dintre cele mai apreciate artiste britanice ale valului indie-pop. Piese precum ”Lights”, "Anything Could Happen" și "Burn" au ocupat poziții fruntașe în clasamentul single-urilor din UK, intrând în playlist-urile posturilor de radio de pretutindeni. În 2010, Ellie a devenit a doua artista care, în același an, s-a clasat pe prima poziție în cadrul sondajului BBC Sound Of, câștigând și premiul Critics' Choice la Brit Awards. De asemenea, coverul ei după piesa lui Elton John, “Your Song”, a ocupat pozitia a 2-a în UK, un an mai târziu melodia fiind interpretată de artistă la nunta prințului William.