Ed Sheeran va juca într-un film din seria Star Wars

Ed Sheeran va juca într-un film din seria "Star Wars", care va apărea anul viitor, informează unica.ro.

Ed Sheeran își încearcă din nou norocul în domeniul cinematografiei, după rolurile din „Bridget Jones’s Baby” și apariția în primul episod din sezonul șapte al serialului „Game of Thrones”, aspru criticată de fani. Cântărețul britanic, în vârstă de 27 de ani, a obținut un rol cameo în Star Wars Episode IX, care se filmează în studiourile Pinewood din luna august, conform Libertatea.ro. 

Deși Ed Sheeran ar fi vrut să țină secretă scurta apariție în noul film al seriei, dar o publicație irlandeză a făcut dezvăluirea. Conform The Irish Sun, cântărețul va interpreta rolul unui Stormtrooper, adică soldat din trupele de șoc. Înaintea lui, au mai interpretat astfel de roluri și Tom Hardy sau Daniel Craig. 

Anul trecut, pentru episodul VIII, „The Last Jedi”, au filmat și prinții britanici Harry și William, dar scenele nu au mai fost adăugate în final. Ed Sheeran a anunțat că va susține primul concert în România anul viitor, în data de 3 iulie, pe Arena Națională din București. 

Vestea a venit după ce presa din toată lumea a scris despre modul în care britanicul s-a căsătorit în secret cu Cherry Seaborn, iubita lui din liceu. 

source:unica.ro
0