După Game of Thrones, Nikolaj Coster-Waldau va juca într-un nou serial

Danezul Nikolaj Coster-Waldau, care-a interpretat vreme de opt sezoane rolul lui Jaime Lannister în serialul de la HBO, „Urzeala tronurilor" / „Game of Thrones", nu are timp să se plictisească.

Are trei filme în postproducție, „The Silencing", „Notat", „Suicide Tourist" și „Domino", și un serial, pentru care tocmai se pregătește de filmarea pilotului pentru canalul FX, „Gone Hollywood', scrie tvmania.ro.

Negocierile nu au durat foarte mult pentru actorul din „Game of Thrones", Nikolaj Coster-Waldau. După ce a dat jos armura lui Jaime Lannister, se pregătește pentru un nou serial, „Gone Hollywood", pentru care FX a comandat deja pilotul, anunță Variety.

Este vorba despre o poveste plasată în anii 1980, sub palmierii de la Hollywood, în care un grup de întreprinzători pun bazele propriei lor agenții care va schimba industria filmului. 

Scenariul este unul ficțional, dar povestea va interacționa și cu evenimente și personaje reale. Alături de Nikolaj Coster-Waldau, vor mai fi în distribuție: John Magaro („The Umbrella Academy"), Lola Kirke („Mozart in the Jungle"), Ben Schnetzer („Snowden", „Happy Town"), Jonathan Pryce („The Wife"), Judd Hirsch („The Meyerowitz Stories").

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:TvMania
0