Drake a luat din nou cu asalt topurile, cu o piesă în limba spaniolă

Drake a luat din nou cu asalt topurile, de această dată cu o piesă în limba spaniolă. Artistul canadian apare pe melodia "Mia" a lui Bad Bunny, încercându-şi norocul de această dată cu un reggaeton mai light. Nu lipseşte clipul aferent, cu un nou dans specific Drake. Clipul se poate viziona în articol.

"Mia" are un videoclip care se poate mula pe multiple genuri, de la hip-hop, la reggaeton, pop sau chiar ska. Este o petrecere clasică de cartier, în care Drake şi Bad Bunny sunt amfitrionii. În fum de grătar şi eşapament de maşini tunate, cei doi artişti fac un dans din şolduri şi umeri care se rotesc. În fundal roiesc domnişoarele şi băieţii de cartier cu narghilele.

Se lasă cu twerking, iar Bad Bunny ne prezintă animalulul său de companie, o raritate de papagal roş-albastru. Drake rămâne eternul băiat cuminte, pe care îl vedem mai degrabă în jocuri de societate decât cu paharul de polistiren în mână. Această piesă a stabilit deja un record, fiind prima melodie în limba spaniolă pe locul întâi în topul Apple Music pe Statele Unite.

Melodia ocupă acelaşi loc întâi şi în Mexic, Chile, Panama, Costa Rica, Columbia, Paraguay, Bolivia şi alte ţări din lumea latină. Odată cu "Mia" a sosit şi Apple Music Latin Playlist, intitulat "Dale Play". Cu câteva zile în urmă Drake apărea pe piesa "No Stylist" a lui French Montana, cu un videoclip care sărbătoreşte brandurile de modă, cele mari şi cele underground.

Trebuie spus că Drake nu e la prima piesă în limba spaniolă, exersându-şi accentul latin şi pe single-ul "Odio" al lui Romeo Santos. Drake a încercat multiple sub genuri muzicale în ultimii ani, printre care şi dancehall jamaican, bachata dominicană, grime britanic, afrobeats din Nigeria şi evident hip-hop. Acum rapperul profită de creşterea de popularitate a muzicii latine în SUA, culminând cu ascensiunea uriaşă a lui "Despacito" şi renasterea sa prin varianta cântată cu Justin Bieber.

Bad Bunny este un muzician din Puerto Rico, care cântă în principal trap. Pe numele său real Benito Antonio Martinez Ocasio, artistul a oferit teasere despre colaborarea cu Drake pe Instagram încă de la început de an. Iniţial piesa se numea "Eres Mia" şi era cântată cu J. Balvin şi Mozart LaPara.