Disney pregătește încă două filme pentru Zootopia

După enormul succes avut la box office cu Zootopia, era aproape sigur că Disney nu va aştepta prea mult cu dezvoltarea unei continuări. Chiar dacă în 2017 s-a anunţat lucrul la un sequel, acesta s-a lasat aşteptat.

Compania nu doar că nu a abandonat proiectul, dar se pare că (pe lângă construirea unui parc tematic în Shanghai) are în plan chiar două noi filme Zootopia. Informaţia a fost oferită de unul dintre actorii de voce ai animaţiei - Tommy „Tiny” Lister, interpretul personajului Finnick – în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri consemnate de Inquisitr.com.

„Vă pot spune cu siguranţă că voi mai face un film Zootopia cu Disney. Vor fi trei în total… Va fi una dintre cele mai costisitoare producţii Disney. Cealaltă a costat 240 milioane de dolari. Aceasta, din ce am auzit, va fi de 300 milioane de dolari. Este doar bugetul de producţie al filmului, nu şi ceea ce vor cheltui cu publicitatea”, a spus Lister.

Zootopia a obţinut în 2017 Oscarul pentru cel mai bun film de animaţie. Suma adunată la box office a trecut de un miliard de dolari - a fost al patrulea cel mai de succes film al anului după Captain America: Civil War, Rogue One: A Star Wars Story şi Finding Dory, scrie cinemagia.ro.

source:Cinemagia.ro
0