Dimitri Vegas & Like Mike a pregătit o piesă nouă - Unity”

Dimitri Vegas & Like Mike au colaborat cu ”fratele lor”, Hardwell, pentru noul single ”Unity”. Melodia se regăsește pe EP-ul ”Tomorrowland”, inspirat, desigur, de festivalul cu același nume. 

Pentru multă vreme, Dimitri Vegas & Like Mike au fost ”băieții de afiș” ai Tomorrowland, compunând piese și susținând show-uri speciale în cadrul festivalului. Legătura lor cu acest eveniment devenit fenomen a ajuns la un nou nivel, cei doi DJ realizând un întreg EP cu melodii dedicate festivalului. Intitulat chiar ”Tomorrowland”, materialul include 7 piese compuse pentru a răsuna pe cele mai mari scene ale lumii.

Single-ul ”Unity”, înregistrat în colaborare cu ”fratele” Hardwell, se regăsește pe acest EP. Tonul noii piese este dat de sintetizatoare, beat-ul energic având amprenta Dimitri Vegas & Like Mike. Melodia este împachetată cu un videoclip la fel de efervescent ca și piesa, imaginile cu festivalieri îmbrățișându-se transmițând ideea de unitate a single-ului.

Dimitri Vegas & Like Mike se află pe poziția a 2-a în Top 100 DJs realizat de DJ Magazine. Cele mai cunoscute piese ale grupului sunt „The Way We See The World”, lansat în 2011, și „Tomorrow Changed Today”, apărută în 2012.