Diana Brescan își face debutul în industria muzicală din România

Diana Brescan, semifinalistă la Vocea României, a lansat primul ei single, în colaborare cu Dorian Popa. Melodia se numește ”Hey, Cowboy!” și este compusă de Marius Moga, Mădălin Roșioru, Florian Rus și Achi.

Diana Brescan își face debutul în industria muzicală din România cu o colaborare de impact. Primul ei single se numește „Hey, Cowboy” și este înregistrat împreună cu Dorian Popa.

Povestea cu iz vestic prezentată în videoclip este susținută și de ținute în tema, cei doi artiști potretizând două personaje desprinse din filmele western. Vizualul a fost filmat la o herghelie în preajma orașului Târgoviște și a fost regizat de Isabella Szanto.

Diana Brescan este una dintre aparițiile memorabile ale celui mai recent sezon al concursului Vocea României, unde a ajuns până in semifinala. Tânăra artistă originară din Republica Moldova se dedică muzicii încă de la o vârstă fragedă și, pe lângă numeroasele concursuri la care a participat, Diana a mai lansat piese până în prezent. Aceasta este invitată constant la cele mai importante evenimente private din Republica Moldova și în cadrul a diverse emisiuni TV.

Dorian a creat o comunitate pe canalul său de YouTube, pe care a lansat în urmă cu câteva luni single-ul „Când lumea e rea” în colaborare cu Ioana Ignat. Într-un timp foarte scurt, Dorian Popa a reușit să depășeasca 500.000 de abonați, iar vlogurile zilnice pe care le postează adună câteva sute de mii de vizualizări și intră fără dificultate în topul YouTube Trending.

Cu milioane de vizualizări pe YouTube la single-urile sau colaborările lansate, precum “Buze” (feat What’s Up), „Buna, ce mai zici?”, “Sare pe rană” (feat Ruby) etc, Dorian Popa reușește de fiecare dată să surprindă prin track-uri și videoclipuri inedite. Pe lângă activitatea muzicală, Dorian Popa face parte de 4 sezoane din juriul emisiunii concurs “Next Star”.