Dave Bautista şi-a exprimat indignarea după concedierea lui James Gunn

Unul dintre primii actori din distribuţia lui Guardians of the Galaxy care şi-a exprimat indignarea după concedierea lui James Gunn de către Disney este Dave Bautista (interpretul lui Drax).

Cazul lui James Gunn a stârnit indignarea fanilor şi a echipei de actori din serie, care au cerut reangajarea acestuia. Cum studioul nu a ţinut cont de valul de solicitări, Bautista a revenit pe contul de Twitter cu un mesaj dur la adresa Disney, în care subliniază că va reveni în Guardians of the Galaxy doar pentru că este obligat prin contract.

„Voi face ceea ce sunt obligat în mod legal să fac, însă Gardienii Galaxiei fără James Gunn nu este proiectul la care m-am angajat. Gardienii Galaxiei fără James Gunn nu mai este acelaşi lucru. Şi este dezgustător să trebuiască să lucrezi pentru cineva care încurajează o astfel de campanie de defăimare”, a scris Bautista.

O petiţie semnată de întreaga distribuţie a Guardians of the Galaxy a fost publicată recent online. Compusă de Chris Pratt, petiţia sublinia relaţia bună pe care întreaga echipă a avut-o cu Gunn încă de la primul film al seriei şi faptul că, cunoscându-l îndeaproape, poate spune cu siguranţă că mesajul său, în care îşi cerea scuze pentru glumele neadecvate (referitoare la pedofilie şi viol) publicate online cu ceva ani în urmă, a fost unul extrem de sincer.

„Chiar dacă nu suţinem glumele nepotrivite făcute de James Gunn acum câţiva ani, este un om bun. […] Suntem de partea lui cu toţii. Am fost şocaţi să auzim de retragerea sa bruscă şi am aşteptat intenţionat zece zile pentru a ne gândi, ruga, asculta şi discuta. În tot acest timp, am fost încurajaţi de sprijinul copleşitor oferit de fani şi de către acei membri ai presei dornici să îl vadă din nou pe James la cârma lui Volume 3 şi am fost descurajaţi de către cei care s-au lăsat convinşi de multele şi incredibilele teorii ale conspiraţiei care îl au ca ţintă”, a scris Pratt.

Potrivit Variety.com, studioul Disney nu are de gând să îl reangajeze pe Gunn şi nu îşi face griji că unii dintre actorii principali – Chris Pratt, Zoe Saldana – s-ar putea retrage din proiect. Site-ul nu menţionează nici vreo intenţie a studiourilor de a reveni asupra scenariului Guardians of the Galaxy 3.

source:Cinemagia.ro
0