Cum s-au îmbrăcat vedetele de peste ocean la Premiile Emmy 2018

După cum ne-au obișnuit, vedetele de peste Ocean au reușit să atragă toate privirile prin ținutele lor elegante și pline de stil. Starurile au strălucit, luni seară, pe covorul roșu al decernării Premiilor Emmy 2018. Iată o galerie foto cu cele mai HOT ținute și cele mai apreciate celebrități prezente aseară la evenimentul desfășurat la Los Angeles.

Vedetele au avut intrări spectaculoase la Microsoft Theater din Los Angeles. Jessica Biel, Kristen Bell, Mandy Moore, Adina Porter și Angela Sarafyan au capturat rapid luminile reflectoarelor de cum au pășit la cea de a 70-a gală a prestigioaselor premii.

De la rochii stil prințesă, la unele mulate, care expun fiecare curbă a starurilor, ținutele spectaculoase ale acestora nu au trecut neobservate. Angela Sarafyan a strălucit la propriu într-o rochie neagră plină de strasuri, semnată Christian Siriano, în timp ce Mandy Moore a ales o ținută marca Rodarte. Jessica Biel, care a venit însoțită de soțul ei, cântărețul Justin Timberlake, a optat pentur o rochie semnată de casa de modă Ralph & Russo.

Premiile Emmy au loc în fiecare an și sărbătoresc calitatea în industria de televiziune. 

source:unica.ro
0