Cum arată spectaculoasa rochie albă de mireasă a actriţei Priyanka Chopra

Actriţa indiană Priyanka Chopra (36 de ani) şi cântăreţul american Nick Jonas (26 de ani) s-au căsătorit în India şi au avut o nuntă care s-a întins pe trei zile, timp în care mireasa a îmbrăcat mai multe ţinute, informează adevărul.ro.

Ceremonia creştină, care a avut loc sâmbătă, a surprins-o pe mireasă defilând într-o rochie albă spectaculoasă, semnată Ralph Lauren, în timp ce mirele a purtat un costum de la acelaşi designer american.

Ţinuta a fost întregită de un voal amplu, din tul, de 23 de metri, potrivit Daily Mail. Realizarea rochiei miresei, compusă din 2 milioane de paiete, a durat în total 1,826 de ore şi a fost făcută special pentru Priyanka.

La ultima ceremonie, Priyanka a atras toate privirile cu o ţinută strălucitoare, aurie.

Priyanka Chopra a optat la cununia religioasă pentru o rochie colorată şi bijuterii tradiţionale indiene. Creaţia spectaculoasă a fost semnată de Ralph Lauren, cel care a făcut şi costumul mirelui, celebrul designer fiind un prieten apropiat al cuplului. 

Actriţa a purtat şi perechea de cercei în valoare de 79.500 de dolari, pe care mama soţului ei i-a făcut-o cadou. Bijuteriile, o creaţie a brandului de lux francez Van Cleef & Arpels, sunt din aur, au 170 de diamante şi 6,7 carate. Invitaţii, care au sosit în India încă de joi, au avut la dispoziţie un dressing cu ţinute indiene create de câţiva dintre cei mai renumiţi designeri ai ţării. Printre oaspeţi s-au numărat multe staruri de la Bollywood, dar şi fratele mirelui, cântăreţul Joe Jonas, şi iubita lui, actriţa britanică Sophie Turner (Game of Thrones), precum şi premierul Indiei Narendra Modi. 

De asemenea, cuplul a avut grijă ca nimeni să nu se plictisească pe parcursul celor trei zile, organizând diverse activităţi, precum partide de şah şi cricket. În plus, invitaţii au primit diverse daruri scumpe, printre care pantofi, produse tradiţionale indiene şi monede personalizate din argint, gravate cu Zeul Ganesha şi Zeiţa Laxmi. Potrivit presei americane, costurile nunţii s-au ridicat la peste jumătate de milion de dolari. Printre tradiţiile respectate a fost şi Sangeet, o seară tradiţională de dans şi muzică, iar cele două familii ale cuplului au prezentat pe scenă momente speciale.   

„Unul dintre cele mai deosebite lucruri pe care ni le-a oferit relaţia noastră este o înţelegere între familii, care îşi iubesc şi îşi respectă reciproc credinţa şi cultura. Iar plănuirea nunţii noastre ţinând cont de ambele tradiţii a fost uimitoare“, au transmis cei doi soţi. 

Cei doi şi-au început relaţia în primăvara anului 2017, iar în urmă cu doar câteva luni şi-au anunţat logodna. Priyanka Chopra a câştigat concursul Miss World în 2000 şi a jucat în peste 50 de filme la Bollywood şi Hollywood, fiind una dintre cele mai bine plătite actriţe din India. Revista Time a inclus-o în 2016 în topul celor mai influente 100 de persoane din lume, iar anul trecut a fost numită de Forbes una dintre cele mai puternice femei din lume.    

Nick Jonas şi fraţii săi au format celebra trupă Jonas Brothers şi au apărut în filme de succes pentru adolescenţi, realizate de Disney Channel. După despărţirea trupei, Nick Jonas şi-a lansat o carieră solo.

source:Adevarul.ro
0