Cum arată copiii celor mai frumoase femei din lume

Printre numeroase obligații cu care sunt foarte prinse în fiecare zi, cele mai frumoase femei din lume, fie că sunt supermodele, actrițe sau sportive, au reușit să fie și mame. Și dacă natura a fost darnică cu ele, aceste vedete și-au transmis zestrea către copiii lor.

Bright Side ni-i arată pe urmașii celor mai frumoase femei din lume. Aceste imagini dovedesc că așchia nu sare departe de trunchi!

Alessandra Ambrósio

Supermodelul brazilian cu rădăcini poloneze și italiene este unul dintre cei mai importanți "îngeri" ai casei Victoria’s Secret, pentru care lucrează de 17 ani. Alessandra Corine Ambrósio are doi copii cu omul de afaceri Jamie Mazur - un băiat, Noah Phoenix, și o fată, Anja Louise.

Kim Basinger

Ireland Baldwin este fiica celebrilor actori Kim Basinger și Alec Baldwin. Ireland și-a dorit din copilărie să devină model și a reușit, deși a fost criticată în câteva rânduri pentru că un surplus de greutate.

Candice Swanepoel

Modelul sud-african este imaginea mai multor companii de produse cosmetice și parfumuri. Ea a apărut pentru prima oară într-un show Victoria’s Secret în 2007 și din 2010 a devenit un "înger" al celebrei case de modă. Swanepoel a avut o relație de 12 ani cu modelul Hermann Nicoli. Cei doi nu s-au căsătorit, dar au împreună doi copii minunați, Anaca și Ariel.

Cindy Crawford

Kaia și fratele ei, Presley Gerber, se numără printre cei mai fericiți câștigători la loteria genelor! Mama lor este un supermodel legendar, iar tatăl lor este om de afaceri, dar în trecut a fost și el model. Cindy Crawford și Rande Gerber au de ce să fie mândri - Kaia și Presley activează amândoi în modelling, fiica lor fiind una dintre cele mai reprezentative figuri ale noului val de talente.

Irina Shayk și Bradley Cooper

În 2017, supermodelul rus și actorul american au devenit părinții unei fete, Lea de Seine Shayk Cooper. Din păcate, cele două staruri tocmai s-au despărțit, dar au anunțat că vor face totul pentru a-și crește copilul în cele mai bune condiții.

Heidi Klum

Când fiica sa se năștea, modelul german tocmai se despărțea de tatăl biologic al acesteia și începerea relația cu cântărețul Seal, cu care avea să se căsătorească și să adopte copilul. Cu timpul, Helene a început să semene tot mai mult cu mama sa. Heidi și Seal au patru copii - Helene Boshoven, Henry Günther Ademola Dashtu Samuel, Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel și Lou Sulola Samuel. Cele două staruri s-au despărțit în 2012.

Kate Moss

Fiica modelului britanic a călcat pe urmele ei și a început o carieră în modelling.  Lila Grace Moss Hack a devenit imaginea liniei cosmetice a brandului Marc Jacobs și a apărut pe coperta mai multor reviste, printre care și una condusă de tatăl ei, Jefferson Hack.

Linda Evangelista

Unul dintre modelele emblematice ale anilor '90, Linda Evangelista a avut o relație cu milionarul francez François-Henri Pinault. Când acesta a aflat că ea e gravidă, a părăsit-o și s-a căsătorit apoi cu actrița Salma Hayek. Evangelista a născut un băiat, Augustin, și s-a judecat mult timp cu tatăl acestuia, ca să-l facă să plătească pentru creșterea copilului.

Doutzen Kroes

Supermodelul olandez este căsătorit cu DJ Sunnery James. Ei au doi copii: un băiat, Phyllon Joy și o fetiță, Millena May.

Karolína Kurková

Cehoaica a fost desemnată cea mai sexy blondă în 2007, are la activ apariții în peste 40 de coperte ale revistelor Vogue din toată lumea și a devenit unul dintre cel mai bine plătite modele din lume. Kurková este căsătorită cu producătorul de film Archie Drury, cu care are doi copii, Tobin Jack and Noah Lee.

Natalia Vodianova

La 37 de ani, Natalia nu este doar un supermodel faimos, ci și mama a cinci copii. Când s-a căsătorit cu Justin Portman, ea avea deja trei copii - băieții Lucas Alexandr și Victor (în dreapta) și fiica Neva (în stânga). Ceilalți doi copii, Maxim și Roman, s-au născut în timpul căsniciei cu Antoine Arnault.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Eva.ro
0