Clipurile lui Roman Burlaca au strâns un miliard de vizualizări unice

Regizorul Roman Burlaca, renumit pentru colaborările de succes cu artiști de la noi și din România, cărora le-a produs clipuri cu milioane de accesări, se laudă cu cea mai mare realizare din 2018, informează zugo.md.

Producțiile sale au adunat un miliard de vizualizări unice pe Youtube și alte platforme online. Cu această ocazie, moldoveanul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

„Acum 5 ani, când am pornit în aventura noastră cu producția video, acest rezultat putea fi doar un vis, astăzi suntem nespus de mândri să totalizăm UN MILIARD de vizualizări unice pe youtube și alte platforme online acumulate de produsele marca BR Films. Peste 120 de clipuri și reclame, peste 50 de artiști și agenții de publicitate, peste 200 de zile de filmări, toate astea sunt rezultatele cu care am încheiat anul 2018 și odată cu el, prima etapă a parcursului nostru spre scopul final: filmul. 2019 promite a fi un an bun, chiar dacă urmează a fi cel mai responsabil și asumat de până acum. Un an în care trebuie să demonstrăm maturitate, consecvență și focusare. E anul reinventării. Let’s do it”, a scris acesta.

source:zugo.md
2