Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au lansat un videoclip - Cozonac

Pentru că am intrat în luna decembrie au început să apară piesele de Crăciun, iar cea mai nouă se numeşte "Cozonac". Aceasta este o colaborare dintre Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, cu un videoclip ce prezintă un Crăciun ideal. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului, informează infomusic.ro.

"Cozonac" este un duet între doi tineri artişti care cântă despre iubire, în faţa bradului de Crăciun. Are un beat jucăuş şi pe fundal se aude chitara cu influenţe de blues şi muzică hispanică. Percuţia este discretă, iar versurile asociază frământările interne ale celui îndrăgostit cu frământarea unui cozonac. Ingredientul secret al preparatului? Iubirea.

Nu lipsesc secvenţele din clip în care Cleopatra Stratan şi Edward pregătesc împreună un cozonac şi îl scot fierbinte din cuptor. Tânărul se joacă pe PlayStation şi dansează în bucătărie cu Cleopatra, sub privirea unei pisici. Cu pulovere groase, stând lângă brad sau jucându-se cu făină, cei doi emană energie şi candoarea celor care întâmpină sărbătorile cu inimă deschisă.

Sunt două voci curate şi sincere, care au creat o piesă catchy şi naivă. Melodia este produsă în studiourile Famous Production. Despre acest release Cleopatra a avut următoarele de spus:

"Am plecat de o la o idee funny despre Crăciun şi aşa am ajuns să colaborăm. Am hotărât să lucrăm la piesa asta împreună şi să dăm startul sărbătorilor. De aici a început totul: pregătirea piesei, videoclipul şi acum lansarea! La clip ne-am simţit foarte bine, cu bună dispoziţie şi veselie. Am avut ocazia să mă bucur alături de Edward ca şi cum am petrecut Crăciunul împreună."

Edward vede în acest mod noul single:

"Cozonac" este o metaforă haioasă prin care vrem să aducem zâmbete pe feţele oamenilor. Este o piesă caldă, care transmite iubire şi sentimente pozitive şi cred că este perfectă pentru perioada sărbătorilor. Mă bucur tare mult că am avut ocazia să colaborez cu Cleopatra şi, cu siguranţă, vom mai avea piese împreună şi pe viitor."

Cleopatra are o carieră începută de la vârsta de 3 ani, bifând recorduri mondiale precum "cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes" şi "cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de 2 ore în faţa unui public numeros". Este şi cel mai tânăr interpret cu 3 premii MTV.

Edward Sanda a debutat cu piesa "Doar pe a ta", colaborare cu Ioana Ignat şi a strâns milioane de vizualizări pe YouTube cu single-urile de succes "Haine Scumpe" şi "Nicio zi fără tine". Cu 3 luni în urmă colabora din nou cu Ioana Ignat pe piesa "În palma ta".