Cleopatra Stratan a lansat o nouă piesă intitulată „Adio”

Tânăra interpretă din Moldova, Cleopatra Stratan, a lansat o nouă piesă intitulată „Adio”. Pentru videoclip, Cleopatra a colaborat din nou cu Roman Burlaca, regizorul din spatele clipului „Te las cu inima”. O poveste cinematografică, „Adio” pune în scenă sfârșitul primei iubiri – o dragoste pură, în care fiecare moment este plin de emoție, scrie diez.md.

„Roman Burlaca semnează și de data asta acest videoclip și îi mulțumesc din suflet pentru ce a realizat! Am filmat în jur de 18 ore la Palatul Feroviarelor din Chișinău. A fost foarte interesant: ținute noi, alt look, altă poveste, altă perspectivă, cadre noi și emoții diferite! Am colaborat foarte bine cu Alexandr Burjua, baiatul din clip, care este un dansator foarte talentat. Fetele care au participat îmi sunt prietene, ne-am înțeles foarte bine de la început și încă ținem legătura. Sper foarte mult să vă placă. „Adio” este o piesă în care s-ar putea regăsi oricine: despărțirea pentru totdeauna”, mărturisește Cleopatra.

Artista este născuta în Republica Moldova, are în palmares șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes, scrie star-gossip.com.

În câteva ore de la lansare, videoclipul a adunat pe YouTube peste 200 de mii de vizualizări.

source:Diez.md
2