Cleopatra Stratan a lansat o nouă piesă despre primii fiori ai iubirii

Cleopatra Stratan a ajuns la vârsta adolescenței și ne cântă acum despre primii fiori ai iubirii. ”Te las cu inima” se numește noul ei single, ce păstrează seninătatea pentru care a fost apreciată și la începutul carierei sale, când avea doar 3 ani.

La 12 ani de la apariția piesei ”Ghiță”, Cleopatra Stratan revine cu o melodie ce face trecerea de la tonul umoristic al versurilor la unul matur, în care povestea este trăită și nu doar relatată. ”Te las cu inima” deschide un nou capitol în cariera artistei în vârstă acum de 15 ani, piesa abordând tema iubirii adolescentine.

Poreclită în presă ”Cleo”, artista debuta în 2006 cu piesa ”Ghiță”. Avea atunci doar 3 ani, abilitatea sa de a reține și interpreta versuri uimind industria muzicală. Videoclipul piesei ”Ghiță” a strâns în scurtă vreme un număr record (la acea vreme) de 50 de milioane de vizionări pe YouTube, albumul ei de debut fiind premiat cu triplu Disc de Diamant. În 2007, Cleopatra Stratan a intrat în Cartea Recordurilor, primind 6 diplome:

1. Cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes.
2. Cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de 2 ore în fata unui public numeros.
3. Cel mai bine plătit artist care a primit 10 000 de euro pentru o singură piesă.
4. Cel mai tânăr interpret care a primit 3 premii MTV.
5. Cel mai tânăr interpret care a avut un hit într-o țară la nivel național.
6. Cel mai tânăr cântăreț de succes.

Cleopatra Stratan a revenit pe scenă cu prilejul lansării albumului „Totu-i despre viață”, al lui Pavel Stratan. Discul a fost prezentat publicului pe 10 decembrie 2017, în cadrul unui concert al familiei Stratan la Palatul Național din Chișinău.

Anul trecut, Cleopatra a lansat alături de fratele ei, Cezar Stratan, piesa ”Mami”.