Cine l-a inspirat pe Tom Hardy să-l joace pe monstru din Venom

Tom Hardy a cucerit box office-ul cu rolul din "Venom", însă puțini știu cine sau ce l-a inspirat pe britanic să-l joace astfel pe simbiotul înfricoșător.

Într-un interviu acordat celor de la Esquire, Hardy a vorbit despre procesul creativ prin care a trecut pentru a se transforma într-unul din cei mai cunoscuți anti-eroi de benzi desenate și i-a surprins pe fani cu mărturisirile sale.

Actorul a dezvăluit că îi place să preia caracteristici ale unor oameni reali sau fictivi pentru a juca pe marile ecrane anumite personaje, iar pentru Eddie Brock s-a bazat pe un trio cel puțin interesant, informează filmnow.ro.

"Nevroza torturată a lui Woody Allen și tot umorul care vine la pachet cu ea", a spus Hardy. "Conor Mcgregor și violența lui extremă și Redman, care e scăpat de sub control și trăiește în capul lui."

Astfel, asemenea lui Johnny Depp, care în trecut a spus că Jack Sparrow este o combinație între Pepe Le Pew și Mick Jagger, și Tom Hardy a realizat un mix inedit pentru Venom.

La fel ca protagonistul, și regizorul peliculei și-a dorit să creeze o producție cu impact pentru iubitorii de benzi desenate: "Sunt eu însumi un fan înfocat al filmelor bazate pe benzi desenate, așa că am vrut ca produsul meu să fie cât mai autentic pentru personajul principal", a spus el pentru ComicBook.com.

"Venom e mai întunecat decât alți anti-eroi și am vrut să fie violent. Energia e sumbră, totul se petrece noaptea, iar atmosfera pare amenințătoare. Îmi place să cred că ne-am îndepărtat atât de estetică celor de la DC, cât și de cea a filmelor Marvel și ne-am creat propria noastră zonă, departe de cele consacrate."

Cât despre elementul care a prins cel mai bine la public-relația dintre Eddie Brock și Venom-Ruben Fleisher a spus: "Lui Tom i-a ieșit perfect interpretarea celor două personaje simultan. Ca regizor, a fost fascinant să-l urmăresc cum aduce la viață cele două personaje, care sunt atât de diferite."

source:filmnow.ro
0