Christopher Nolan a anunțat trei actori care vor juca în misteriosul său film

Potrivit The Hollywood Reporter, Elizabeth Debicki și Robert Pattinson s-au alăturat distribuției filmului misterios pe care Christopher Nolan îl va lansa în 2020.

Anunțul a venit la o zi după ce a fost anunțat că actorul John David Washington din "BlaKklansman" a semnat pentru a fi protagonist în film.

În ceea ce privește ce rol va juca fiecare dintre actori în următorul proiect al lui Nolan, nu se știe absolut nimic întrucât întreg lung-metrajul este învăluit în mister.

În urmă cu numai câteva săptămâni s-a scris că filmul ar urma să fie un mare blockbuster de acțiune, o combinație între "North by Northwest" și "Inception", însă zvonurile au fost infirmate de studiouri și scenarist.

Robert Pattinson a cunoscut faima mondială în seria "Twilight", însă în ultimii ani a jucat numai în filme independente. Despre proiectul misterios specialiștii cred că va fi inovator și probabil filmat folosind camere incredibil de scumpe de 70 mm pentru a oferi cea mai bună calitate pe marile ecrane.

John David Washington a făcut furori în 2018 cu rolul din "BlaKklansman", film regizat de Spike Lee, câștigător de Oscar. Ultimul mare proiect al lui Christopher Nolan a fost "Dunkirk", din 2017. Filmul a fost lăudat de critici, a fost un succes la box office și a primit chiar nominalizare la Premiul Oscar.

source:filmnow.ro
0