Celebrul cuplu Chrissy Teigen și John Legend au devenit părinți

Chrissy Teigen și John Legend au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi au un băiețel sănătos. Chrissy Teigen a adus pe lume al doilea copil și a anunțat pe toată lumea – cum altfel? – printr-un mesaj publicat ieri pe Twitter. „Cineva e aici!“, a scris Chrissy, mesajul fiind urmat de multe emoji cu biberoane.

Deși acesta este singurul mesaj publicat de Chrissy, știm că soția lui John Legend a a dus pe lume un băiețel. Chrissy a confirmat sexul copilului încă de la începutul anului. Pentru că ambii copii au fost concepuți prin fertilizarea in vitro, față de alți viitori părinți, cuplul a știut mult mai devreme sexul copilului. Chrissy a declarat că ultimul embion pe care îl mai aveau era băiat. Chrissy Teigen și John Legend mai au o fetiță, Luna Simone Stephens, în vârstă de doi ani.

În urmă cu aproape un an, într-un eseu publicat în revista GLAMOUR, Chrissy a mărturisit că a suferit de depresie postnatală după ce a născut-o pe Luna.

„Aveam tot ce îmi trebuia ca să fiu fericită, dar o lungă perioadă din anul trecut, m-am simțit nefericită. Practic, toată lumea din jurul meu știa deja ceea ce eu am aflat în decembrie: sufeream de depresie postnatală. Cum mă pot simți așa când totul în jurul meu merge grozav? Mi-a fost greu să mă împac cu asta și am ezitat să vorbesc, tocmai pentru că orice aș fi spus ar fi luat proporții.”

„Nu reușeam să înțeleg de ce eram atât de nefericită. O puneam pe seama oboselii și a faptului că poate îmi ieșisem din ritm: „Poate că nu mai sunt o persoană amuzantă. Poate că ar trebui să fiu mamă și atât“, îmi spuneam. Nu-mi imaginam că mi s-ar întâmpla mie. Am o viață grozavă. Am tot ajutorul de care am nevoie: John, mama (care locuiește cu noi) și o dădacă. Dar despresia postnatală nu discriminează, nu aveam cum să o controlez. Și acesta e motivul pentru care mi-a luat atât să vorbesc despre asta: mă simțeam egoistă, respingătoare și îmi părea ciudat să spun cu voce tare că mă lupt cu așa ceva.”

Chrissy a spus că și-a revenit cu după ce a luat antidepresive și a făcut terapie.  Acum, Chrissy Teigen are un plan, pentru cazul în care va suferi din nou de depresie postnatală.

În cadrul unui interviu citat de Vogue US, Chrissy Teigen a dezvăluit că este pregătită pentru situația în care va cădea din nou în depresie postnatală. Vedeta a recunoscut că își face griji pentru acest aspect, dar că are tot ce îi trebuie pentru a trece peste acea potențială perioadă dificilă. „Am oamenii perfecți pentru asta în jurul meu. De aceea susțin că este bine să ai un grup de oameni apropiați în jurul tău”, a spus ea.

source:Glamour.ro
0