Cele mai devastatoare decese în serialele preferate

De la "Game of Thrones" și până la "The Wlaking Dead" sau "This is Us", fanilor le-a fost greu să-și ia la revedere de la personajele lor favorite din seriale. Iată care sunt cele mai devastatoare morți de pe micile ecrane, potrivit unui sondaj realizat de Rotten Tomatoes.

Atenție! Urmează spoilere! Dacă nu sunteți la zi cu "Game of Thrones", "The Walking Dead", "This is Us", "Prison Break" și "Lost", nu citiți continuarea articolului

Jack Pearson (Milo Ventimiglia), This Is Us

După ce a scăpat din incendiul care a cuprins casa Pearson, fanii au răsuflat ușurați. Scriitorii i-au luat prin surprindere însă când l-au ucis pe Jack cu un atac de cord masiv cauzat de inhalația de fum.

Ned Stark (Sean Bean), Game Of Thrones

La început, când fanii încă nu erau obișnuiți cu ideea că personajele lor favorite vor muri, aceștia au fost șocați că Ned Stark a fost ucis cu sânge rece în "Game of Thrones".

Glenn Rhee (Steven Yeun), The Walking Dead

Scenariștii "The Walking Dead" s-au jucat cu emoțiile fanilor când l-au ucis pe Glenn. Inițial, ei i-au făcut să creadă că bărbatul a murit într-un atac al morților vii, însă Glenn și-a aflat sfârșitul după ce Negan l-a bătut cu bestialitate.

Catelyn, Robb, Talisa Stark (Michelle Fairley, Richard Madden, Oona Chaplin), Game Of Thrones

Mulți consideră că "The Red Wedding" este cel mai bun, dar și cel mai sângeros episod de televiziune din ultimii 10 ani. Pentru public, a fost un șoc când grupul de personaje pozitive și animalul lor de companie au dispărut pur și simplu din poveste în urma unui atac atât de violent.

Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies), Prison Break

În sezonul 3, când capul personajului a apărut într-o cutie, moartea sa părea permanentă. Spre încântarea fanilor, Sara a marcat o revenire în următoarele sezoane ale serialului "Prison Break".

Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Game Of Thrones

Considerată o adevărată eroină, Mama Dragonilor a fost transformată de scenariștii "Game of Thrones" în Mad Queen la finalul ultimului sezon. După ce a distrus King's Landing, Daenerys a fost trădată de nepotul și iubitul ei, Jon Snow, care i-a înfipt un pumnal în inimă.

Charlie Pace (Dominic Monaghan), Lost

Majoritatea deceselor din "Lost" au avut un impact emoțional puternic asupra publicului. Dintre toate personajele însă, dispariția lui Charlie a înduioșat cel mai tare. Mulți încă își amintesc de mesajul pe care și l-a scris pe palmă și cum și-a petrecut ultimele clipe.

Carl Grimes (Chandler Riggs), The Walking Dead

Carl era doar un copilaș la începutul "The Walking Dead". Pe măsură ce a crescut, s-a transformat într-un personaj central și a murit așa cum au făcut-o multe altele: în urma atacului unui zombie.

source:filmnow.ro
0