Cei mai frumoși cățeluși: Toți sunt irezistibili!

Așa cum părinții se laudă cu copiii lor, stăpânii de câini sunt mândri de prietenii lor canini. Iar când e vorba de cățeluși, e imposibil să spui care e cel mai frumos. Iată de ce!

Un câine are puterea de a transforma un om, dezvoltând o relație specială, bazată pe iubire, respect și devotament. Cea mai trainică prietenie om-câine se dezvoltă încă din primele zile de viață ale puiului de câine, apoi devine mai solidă cu fiecare an în care acesta crește și devine un exemplar adult, în care omul își poate pune toată încrederea.

Orice stăpân care ține la câinele lui este mândru de animalul său și pentru el nu există exemplar mai frumos.Cât despre cățeluși, ei bine, la ei se termină orice competiție, pentru că este realmente imposibil să-l alegi pe cel mai frumos fără să-i nedreptățești pe ceilalți - toți sunt frumoși, irezistibili, incredibil de drăgălași.

Bored Panda a publicat o nouă serie de imagini cu cei mai frumoși cățeluși, iar aceste cadre demonstrează că puii de câine sunt la fel de fotogenici ca pisoii.

source:Eva.ro
0