Ce scenariu va avea continuarea filmului Black Panther 2

După evenimentele din Avengers: Infinity War, mulţi dintre fani s-au întrebat cum vor aborda studiourile Marvel Black Panther 2.

Unii dintre aceştia au presupus - ţinând cont de ceea ce se întâmplă în benzile desenate - că sora lui T’Challa, urmaşa ultra inteligentă şi la fel de dotată cu abilităţi speciale de luptă a lui T’Chaka, ar putea îmbrăca, în sequel, costumul supereroului din Wakanda, lucru admis şi de către unul dintre producătorii executivi ai filmului, Nate Moore.  

„Ryan Coogler şi cu mine trebuie să spunem că Black Panther reprezintă un nume asociat costumului, astfel că nu suntem restricționați pe acest teren. Există mai multe posibilităţi de a reveni la Wakanda, în aventuri captivante, care să exploreze în continuare acele teme care au făcut din primul film un succes”, a spus Moore într-un interviu acordat ScreenRant.com.

Black Panther 2 a fost confirmat recent de preşedintele Marvel, Kevin Feige. Mai există însă o necunoscută – data la care va debuta filmul în cinematografe. Cei de la Marvel şi-au programat lansări până în 2022 şi se presupune că seqeuel-ul ce va continua aventurile supereroului din Wakanda va ajunge în cinematografe în prima parte a lui 2020.

Black Panther, scris şi regizat de Ryan Coogler, a obţinut peste 1,3 miliarde de dolari încasări, ceea ce îl plasează pe locul 9 în box office-ul global. Rolul lui Black Panther a fost interpretat de Chadwick Boseman, Shuri fiind jucată de actriţa Letitia Wright.

source:Cinemagia.ro
0