РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

toate noutățile
Diverse
Willy Wonka și “Fabrica de Ciocolată”,
Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu RM

16 decembrie

Petreceri
MC RYBIK & DJ MANIAK!
Было и Было

21 decembrie

Concerte
30 лет альбому "Группа Крови"
Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”

29 ianuarie

Concerte
Концерт-посвящение группе Queen
Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”

23 februarie

Concerte
KADNAY
Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”

18 februarie

Concerte
Black Star - Клава Кока
Teatrul „Eugène Ionesco”

24 decembrie

Ce actor ar putea să îl înlocuiască pe Keanu Reeves în noul "Matrix"
25 iunie, 15:52434

Filmările pentru cea de-a patra parte a francizei SF de succes „Matrix“ vor debuta anul viitor, iar Keanu Reeves va fi înlocuit de un alt actor pentru rolul principal.

Filmările pentru „Matrix 4“, regizată de surorile Lilly şi Lana Wachowski, vor debuta în 2020, la Chicago, în SUA. Actorul american Michael B. Jordan (34 de ani), cunoscut din producţia „Black Panther“ şi „Creed“, a fost distribuit în rolul principal, înlocuindu-l pe cunoscutul actor Keanu Reeves, potrivit The Independent. 

De altfel, Keanu Reeves, interpretul lui Neo, a declarat deja că nu vrea să îşi reia rolul. Scenariul noului film este semnat de Zak Penn, care a fost şi coscenaristul lungmetrajelor „X-Men 2“, „X-Men: The Last Stand“ şi „The Avengers“, menționează adevărul.ro.

Despre „Matrix“

Trilogia „Matrix“ a marcat istoria SF-ului într-o manieră profundă. Dincolo de universul science-fiction creat, efectul „bullet-time“, în care vedeam cum se comprimă aerul la trecerea unui glonţ, ori tehnica „morphing“ prin care vedeam cum personajele se lăsau extrem de mult pe spate în timpul scenelor de luptă, au făcut istorie, scrie Cinemagia. 

Produs hibrid, la graniţa dintre cinema, bandă desenată şi joc video, seria „The Matrix“ a devenit şi etalonul în materie de thrillere cyber-futuriste. A generat, asemenea seriei „Star Wars“, o mitologie proprie. A însemnat o revoluţie vizuală, cu o estetică unică, surprinzătoare şi la 20 de ani de la data lansării. Neo, protagonistul, sfida timpul, gravitaţia, esenţa însăşi a realităţii, iar ecranul a fost umplut de secvenţe de luptă remarcabile. 

După un debut extrem de apreciat cu primul film, continuările din 2003 rămân memorabile prin efectele speciale ce nu par deloc datate, ba chiar dau în continuare lecţii unor producţii noi, cu bugete mult mai mari. 

Povestea 

Este anul 1999, iar Anderson lucrează în faţa unui calculator într-un banal birou cu separeu, ocupându-se în paralel şi cu ceva activităţi de hacker. Prin ele, îl va cunoaşte pe Morpheus (Laurence Fishburne), care are unele ştiri noi pentru Anderson - anume că nimic din ceea ce se petrece în jurul lui nu este real, anul nu este 1999 ci mai degrabă 2199 şi se pare că el, Thomas, ca şi alţi oameni din jur, sunt victime ale lui Matrix - „matricea“, un amplu sistem de inteligenţă artificială care a reuşit să paraziteze minţile oamenilor creând iluzia unei lumi reale, dar exploatându-le inteligenţa şi corpurile pentru energie, pentru ca mai apoi să se debaraseze de ei. 

Morpheus, totuşi, crede că lucrurile s-ar putea schimba odată ce va interveni Neo (Keanu Reeves), „alesul“, cel care poate schimba „matricea“, readucându-le oamenilor libertatea.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

0 au distribuit articolul
Diverse
Willy Wonka și “Fabrica de Ciocolată”,
Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu RM

16 decembrie

Petreceri
MC RYBIK & DJ MANIAK!
Было и Было

21 decembrie

Concerte
30 лет альбому "Группа Крови"
Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”

29 ianuarie

Noutați asemănătoare