РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

toate noutățile
Concerte
Валерий Меладзе
Palatul Național „Nicolae Sulac”

13 noiembrie

Concerte
Баста
Palatul Național „Nicolae Sulac”

3 octombrie

Concerte
Ethno Jazz Festival 28 Septembrie 2019
Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”

28 septembrie

Traininguri
Олег Гадецкий в Кишинёве
Sala cu Orga

de pe 7 septembrie

Spectacole
Какого черта
Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu RM

8 octombrie

Petreceri
Dor Călător cu Vali Boghean Band, ediția II
Vinăria Poiana

27 august

Concerte
Несчастный Случай - Халатный концерт
Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”

24 septembrie

Petreceri
Книги и с чем их едят
Pani Pit

22 august

Diverse
Harvest 2019
Et Cetera

14 septembrie

Ce actor ar putea să îl înlocuiască pe Keanu Reeves în noul "Matrix"
25 iunie, 15:52187

Filmările pentru cea de-a patra parte a francizei SF de succes „Matrix“ vor debuta anul viitor, iar Keanu Reeves va fi înlocuit de un alt actor pentru rolul principal.

Filmările pentru „Matrix 4“, regizată de surorile Lilly şi Lana Wachowski, vor debuta în 2020, la Chicago, în SUA. Actorul american Michael B. Jordan (34 de ani), cunoscut din producţia „Black Panther“ şi „Creed“, a fost distribuit în rolul principal, înlocuindu-l pe cunoscutul actor Keanu Reeves, potrivit The Independent. 

De altfel, Keanu Reeves, interpretul lui Neo, a declarat deja că nu vrea să îşi reia rolul. Scenariul noului film este semnat de Zak Penn, care a fost şi coscenaristul lungmetrajelor „X-Men 2“, „X-Men: The Last Stand“ şi „The Avengers“, menționează adevărul.ro.

Despre „Matrix“

Trilogia „Matrix“ a marcat istoria SF-ului într-o manieră profundă. Dincolo de universul science-fiction creat, efectul „bullet-time“, în care vedeam cum se comprimă aerul la trecerea unui glonţ, ori tehnica „morphing“ prin care vedeam cum personajele se lăsau extrem de mult pe spate în timpul scenelor de luptă, au făcut istorie, scrie Cinemagia. 

Produs hibrid, la graniţa dintre cinema, bandă desenată şi joc video, seria „The Matrix“ a devenit şi etalonul în materie de thrillere cyber-futuriste. A generat, asemenea seriei „Star Wars“, o mitologie proprie. A însemnat o revoluţie vizuală, cu o estetică unică, surprinzătoare şi la 20 de ani de la data lansării. Neo, protagonistul, sfida timpul, gravitaţia, esenţa însăşi a realităţii, iar ecranul a fost umplut de secvenţe de luptă remarcabile. 

După un debut extrem de apreciat cu primul film, continuările din 2003 rămân memorabile prin efectele speciale ce nu par deloc datate, ba chiar dau în continuare lecţii unor producţii noi, cu bugete mult mai mari. 

Povestea 

Este anul 1999, iar Anderson lucrează în faţa unui calculator într-un banal birou cu separeu, ocupându-se în paralel şi cu ceva activităţi de hacker. Prin ele, îl va cunoaşte pe Morpheus (Laurence Fishburne), care are unele ştiri noi pentru Anderson - anume că nimic din ceea ce se petrece în jurul lui nu este real, anul nu este 1999 ci mai degrabă 2199 şi se pare că el, Thomas, ca şi alţi oameni din jur, sunt victime ale lui Matrix - „matricea“, un amplu sistem de inteligenţă artificială care a reuşit să paraziteze minţile oamenilor creând iluzia unei lumi reale, dar exploatându-le inteligenţa şi corpurile pentru energie, pentru ca mai apoi să se debaraseze de ei. 

Morpheus, totuşi, crede că lucrurile s-ar putea schimba odată ce va interveni Neo (Keanu Reeves), „alesul“, cel care poate schimba „matricea“, readucându-le oamenilor libertatea.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

0 au distribuit articolul
Concerte
Валерий Меладзе
Palatul Național „Nicolae Sulac”

13 noiembrie

Concerte
Баста
Palatul Național „Nicolae Sulac”

3 octombrie

Concerte
Ethno Jazz Festival 28 Septembrie 2019
Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”

28 septembrie

Noutați asemănătoare