Bryan Adams a lansat un videoclip pentru piesa ”Shine A Light”

Bryan Adams aprinde lumina în haosul vieții moderne. Videoclipul ”Shine A Light” ne aduce doza de optimism de care avem nevoie într-o lume acaparată de rutina zilnică.

Piesa "Shine A Light" a avut premiera la BBC Radio 2, dând și titlul noului album al artistului. Scris în colaborare cu Ed Sheeran, single-ul are un sound pop-rock.

"L-am cunoscut pe Ed în Dublin anul acesta, în cadrul unui spectacol pe care îl susținea, și am reușit să păstrăm legătura. Într-o zi i-am trimis o înregistrare cu sunetele de cor care se regăsesc și pe „Shine A Light” și l-am întrebat dacă ar fi interesat de o colaborare. Am primit câteva versuri câteva zile mai târziu și... Doamne, ar trebui neapărat să îl auziți cum le cântă!", a declarat Bryan Adams.

Pe discul "Shine A Light", Bryan Adams îmbină mai multe stiluri muzicale, artistul anunțând că materialul va include și o colaborare cu o vedetă pop.

"Sunt încântat să lansez un album de 12 piese, care să combine genurile rock, pop și R&B. Noul album va conține și un duet cu pop-starul Jennifer Lopez", a dezvăluit Adams.

Tracklist "Shine A Light" - Bryan Adams:

1. Shine A Light
2. That’s How Strong Our Love Is ft. Jennifer Lopez
3. Part Friday Night, Part Sunday Morning
4. Driving Under The Influence Of Love
5. All Or Nothing
6. No Time For Love
7. I Could Get Used To This
8. Talk to Me
9. The Last Night On Earth *CD/Cassette/Digital Only Track*
10. Nobody’s Girl
11. Don’t Look Back
12. Whiskey In The Jar

"Shine A Light" va fi lansat pe 1 martie și deja disponibil pentru precomandă, scrie infomusic.ro.

În cei peste 40 de ani de carieră, Bryan Adams a vândut peste 75 de milioane de albume. Artistul canadian are în palmares 20 de premii Juno, 15 nominalizări la Grammy și 3 nominalizări la Oscar.