Ben Affleck s-a internat din nou la dezalcoolizare

Ben Affleck s-ar fi internat din nou la dezalcoolizare, după 40 de zile petrecute într-un centru special și o luna de pauză. Câștigătorul premiului Oscar le-ar fi spus prietenilor că încă nu e vindecat și că vrea să-și continue tratamentul.

Potrivit publicațiilor mondene, Ben Affleck simte că trebuie să meargă la dezalcoolizare timp de câteva luni bune pentru a reuși să-și păstreze sobrietatea. Deși inițial planificase să fie tratat ambulatoriu și să meargă doar ocazional la terapie, starul a decis până la urmă să se interneze și să petreacă nopțile în clinică.

"Această nu este doar o boală pe care o vindeci dintr-o dată", a spus un membru din anturajul starului de cinema. "Ben a muncit din greu și o va face în continuare, pentru a se îmbunătăți. Vrea să lucreze, să-și vadă copiii și să se concentreze pe recuperare".

De altfel, însuși Affleck a scris într-o postare pe rețelele de socializare că lupta sa împotriva alcoolului este una pe care trebuie să o ducă pe viață: "Nu poți să nu urmezi tratamentul. Este un angajament continuu", a scris el.

"Lupt pentru mine și familia mea. Mulți oameni m-au contactat pe rețelele de socializare și mi-au vorbit despre propriile lor lupte. Acelora, vă mulțumesc. Puterea voastră mă inspiră (...) Mă ajută să știu că nu sunt singur", a mai scris actorul.

Alături de Ben Affleck în acest proces greu de recuperare este Jennifer Garner, fosta soție, care îl vizitează des și îi permite să petreacă timp alături de cei trei copii pe care îi are împreună.

"Sprijinul pe care l-am primit din partea familiei, colegilor înseamnă mai mult decât pot exprima. Mi-au oferit puterea și încrederea de a putea vorbi altora despre boala mea. (...) Dacă ai o problemă, să primești ajutor este un semn de curaj, nu de slăbiciune sau ratare... Sper că la finalul drumului să pot fi un exemplu pentru cei care se luptă cu dependența", este o altă parte din declarația lui.

source:filmnow.ro
0