Avril Lavigne revine cu o nouă piesă, după o pauză de 5 ani

După o perioadă de pauză îndelungată, Avril Lavigne a revenit cu o baladă puternică, intitulată ”Head Above Water”. În versurile piesei, artista ni se confesează, povestind cât de dificili au fost pentru ea ultimii ani, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme.

”Head Above Water” este prima piesă lansată de Avril Lavigne după o pauză de 5 ani. Melodia a dat tonul noului album al artistei, care va fi lansat în curând.

“În una din nopți, credeam că o să mor, și am acceptat că voi muri. Mama mea m-a întins pe pat și m-a luat în brațe. Simțeam că mă înec. Ținându-mi respirația, m-am rugat: "Doamne, ajută-mă te rog să-mi țin capul deasupra apei (”Head Above Water”)". În acel moment am început să compun pentru album. A fost ca și cum aș fi intrat într-o transă. A fost o experiență foarte spirituală. Din acel moment, versurile au început să mi se aștearnă în față”, a povestit Avril Lavigne într-o scrisoare adresată fanilor.

Diagnosticată în 2015 cu boala Lyme, Avril Lavigne s-a retras din lumina reflectoarelor, urmând în această perioadă de absență un tratament strict. Din fericire, artista a reușit să se recupereze complet, revenind în studioul de înregistrări. Noul disc al artistei este finalizat și va fi lansat în curând.

Ultimul material semnat de Avril Lavigne a fost lansat în 2013. Discul omonim a inclus single-urile "Here's to Never Growing Up", "Rock n Roll", "Let Me Go" (featuring Chad Kroeger) și "Hello Kitty". Pe acest disc a fost inclusă și piesa ”Give You What You Like”, aleasă ca temă centrală pe coloana sonoră a filmului "Babysitter's Black Book".