Au trecut de vârsta de 50 de ani, dar arată uluitor

Studiile confirmă că, pe măsură ce înaintăm în vârstă, o relație fericită are un impact mai mare asupra sănătății noastre decât genele pe care le moștenim, notează Bright Side. Cei care sunt mai mulțumiți de viața lor tind să fie mai în formă când ajung la 70-80 de ani.

Speranța de viață tinde să crească, iar unele persoane parcă reușesc să țină timpul pe loc, ascunzându-și atât de bine vârsta, încât nu știi câți ani au - sunt oameni care trăiesc bine, se bucură de viață, arată minunat și se simt mai tineri cu 20 de ani sau chiar mai mult și când vei vedea cum arată, vei înțelege că este posibil.

Bright Side prezintă 15 oameni care arată uluitor la vârsta lor. Într-o lume în care operațiile estetice sunt la modă, ei ne demonstrează că, la 60 sau la peste 100 de ani, poți să faci timpul să-ți fie prieten dacă îți îngrijești trupul și mintea și te bucuri din plin de viață.

Tatiana Nekludova, 61 de ani

O femeie minunată, mamă a doi copii și bunica a trei nepoți, Tatiana a fost inginer, dar după ce a împlinit 60 de ani, viața i s-a schimbat: ea a primit invitația de a juca într-un film și a susținut primele audiții ca model. Acum lucrează în modelling și este o sursă de inspirație pentru multe femei.

Ivan Petkov, 53 de ani

Fost profesor de artă, Ivan părea menit să-și ducă la capăt cariera la catedră. După ce a început să scrie scheciuri de teatru, a jucat în câteva piese și apoi a pătruns în lumea filmului. Ivan este acum model și dărâmă toate prejudecățile despre vârstă.

Whang-od Oggay, 101 ani

Această femeie este cel mai în vârstă artist de tatuaje din Filipine. Are 101 ani și încă îi face plăcere să lucreze. Și o face într-o manieră veche, ca pe vremuri, folosind un spin, un băț de bambus, cerneală și apă.

Wang Deshun, 82 de ani

Cel mai hot bunic din China nu are rețineri să-și dea bluza jos și să pășească cu bustul gol pe podiumurile de modă. Wang spune că a început să meargă la sală când avea 50 de ani și, cu timpul, exercițiile pe care le practică au devenit din ce în ce mai intense. Motto-ul lui este simplu: nu renunța niciodată!

Maye Musk, 70 de ani

Toată lumea îl cunoaște pe fiul ei, miliardarul Elon Musk, președintele companiei Tesla. Însă și mama lui reprezintă o emblemă a familiei sale. De o frumusețe frapantă, Maye a devenit model la 69 de ani și e un nutriționist recunoscut. Și se vede că știe să mănânce sănătos!

Lauren Hutton, 74 de ani

Lauren este un model american și actriță. A devenit celebră în anii '80, dar cariera ei nu s-a încheiat; continuă să joace în filme și recent a participat la o campanie pentru Calvin Klein.

Robert Marchand, 106 ani

La vârsta lui e o performantă să respiri, darămite să mai poți să și mergi! Și totuși, francezul este de neoprit - el continuă să pedaleze și după ce a împlinit suta de ani, a doborît mai multe recorduri mondiale. În prezent, deși nu mai participă la concursuri, el pedalează în casă pe bicicleta staționară.

Ron Jack Foley, 50 de ani

Foley e într-o formă perfectă și poate concura fără emoții cu bărbați cu 20 de ani mai tineri ca el. Întrebat care este secretul lui, el spune că are grijă să mănânce sănătos și să facă sport. Mai simplu nu se poate!

Eveline Hall, 72 de ani

Ai crede că a pozat mereu pentru copertele revistelor de modă, dar Eveline și-a început abia pe la 60 de ani cariera de model, iar acum este un exemplu pentru multe femei, dându-le încrede că pot avea forța de a-și schimba viața la orice vârstă.

Philippe Dumas, 62 de ani

Barba poate schimba total aspectul unui bărbat. Iată exemplul lui Philippe: până și-a lăsat barbă, era un tip obișnuit, dar după aceea a atras repede atenția și a devenit un model de succes.

Yazemeenah Rossi, 63 de ani

E destul de cunoscută, chipul tineresc atrăgând atenția fotografilor. Yazemeenah refuză să-și vopsească părul alb, iar acest aspect îi scoate și mai mult în evidență frumusețea.

Majorie Gilbert, 102 ani

Deși pare că este model, ea nu are nicio tangență cu această profesie. De fapt, a pozat o singură dată în viață, dar pentru o ocazie foarte specială, când Vogue a marcat ediția 100 și a decis să pună pe copertă o femeie de aceeași vârstă, alegând-o pe Majorie.

Chuando Tan, 51 de ani

Pare incredibil, dar acest "tânăr" chiar are 51 de ani! Chuando este din Singapore și lucrează ca fotograf, dar ar putea să treacă definitiv din spatele camerei foto și să stea în fața obiectivului, pentru că arată ca un model de 20 și ceva de ani.

Ernestine Shepherd, 81 de ani

Serios, cum ar putea cineva să-și dea seama că această femeie are peste 80 de ani? Ernestine este culturistă profesionistă, dar nu a fost mereu în formă, ba chiar era durdulie, dar după ce a împlinit 50 de ani a decis să-și schimbe stilul de viață, mergând zilnic la sală. Și astfel a reușit să-și schimbe viața, devenind una dintre cele mai competitive culturiste din lume.

Anthony Varrecchia, 55 de ani

Model, fotograf și influencer pe Instagram, Varrecchia și-a câștigat celebritatea menținându-se în formă. Este unul dintre cei mai de succes bărbați trecuți de 50 de ani din modelling.

source:Eva.ro
1