Au apărut primele reacții pentru filmul Bumblebee

"Bumblebee", primul film derivat din seria "Transformers", a avut premiera internațională recent. Este primul lung-metraj cu roboți pe care nu l-a regizat Michael Bay și primul care primește recenzii atât de bune și reacții pozitive.

Regizat de Travis Knight, "Bumblebee" a fost caracterizat drept "uimitor", "fantastic" și "cu ușurință cel mai bun film Transformers". Deși mulți consideră că seria originală cu roboți nu e tocmai o operă de artă, ei apreciază filmul spin-off și scriu că este "genial".

Iată doar câteva dintre părerile jurnaliștilor prezenți la vizionare și paragrafele publicate în publicațiile de specialitate:

Scott Mantz: "Wow! Bumblebee e uimitor. Cel mai bun film Transformers din toate timpurile. E un mix perfect de acțiune, umor și suflet. Ce surpriză plăcută! Așa ar fi trebuit să arate și continuările. Hailee Steinfeld este grozavă. M-am distrat enorm!"

Perri Nemiroff: "Bubmblebee este de departe cel mai bun film din seria Transformers. E filmat superb, are umor cu carul și te atinge. Nicio surpriză că Hailee Steinfeld e fantastică. Tot filmul m-a încântat."

The Guardian : "Dacă am fi trăit într-un univers cinematografic mai bun, Travis Knight ar fi trebuit să fie responsabil de întreagă franciza Transformers. În acest prequel/spin-off, al șaselea din serie, regizorul se bagă sub capotă mașinăriei de blockbuster a lui Michael Bay și o scutură până o transformă într-o producție succintă, distractivă și dulce". 

IGN : "După câțiva ani de eșecuri, Bumblebee salvează și revigorează franciza Transformers, cu un film inimaginabil de distractiv. Poate că nu e un lung-metraj grozav sau o transformare radicală a conceptului pe care îl știam deja din filmele cu roboți, dar acest prequel din anii '80 curată rugină și dezordinea care s-a strâns pe seria Transformers în ultimul deceniu și se reorientează asupra legăturii dintre om și robot, care a dat startul nebuniei din 2007." 

Empire : "Nu de la Bay, ci mai degrabă cel de-al doilea mare producător al filmului, Steven Speiblerg, s-a inspirat Knight. ADN-ul lui Spielberg se resimte puternic în Bumblebee, care e un film din anii '80 nu doar prin estetică, ci și sensibilitate. Knight ale servește oamenilor o poveste plină de bucurie, inteligență, căldură și o mulțime de emoție. A trebuit să trecem prin șase filme pentru a ajunge în acest punct, dar în sfârșit avem un film Transformers care are un substrat." 

Variety "Cu experiența sa profesională în animație, Knight abordează roboții diferit de Bay. Pentru el, sunt mai mult decât niște efecte vizuale. Regizorul încetinește scenele de transformare, astfel încât audiența să poate admira sau să-și poată imagine mai bine ceea ce vede ."

Fugar încă din 1987, Bumblebee își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California. Charilie, o fată care urmează să îmlinească 18 ani, și care încearcă să-și găsească un loc al ei pe lume, îl descoperă pe Bumblebee, cu răni adânci din bătălii trecute, și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.

Din distribuția filmului "Bumblebee" fac parte Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett, Justin Theroux si Peter Cullen. Lung-metrajul va avea premiera pe marile ecrane din Republica Moldova pe 13 decembrie. Urmărește aici programul cinema pentru filmul "Bumblebee".

source:filmnow.ro
0