Ashton Kutcher și-a publicat numărul de telefon pe o rețea de socializare

Ashton Kutcher și-a scris numărul de telefon într-o postare pe Twitter, pe motiv că i-e dor să aibă „o discuție adevărată cu oameni adevărați“.

Într-un gest neobișnuit, comparabil, poate, doar cu "nebuniile" de care e în stare Shia LaBeouf, Ashton Kutcher duce comunicarea cu fanii la un alt nivel. El și-a publicat marți numărul de telefon pe Twitter!

"+1 (319) 519-0576. "Mi-e dor să am o discuție adevărată cu oameni adevărați. Comunitatea mea. De acum, puteți să-mi trimiteți mesaje", a scris actorul în vârstă de 40 de ani. "Nu voi putea să vă răspund tuturor, dar măcar putem fi sinceri unul cu celălalt și vă pot oferi noutăți nefiltrate din lumea mea. +1 (319) 519-0576. Da,e numărul meu", a continuat el.

Kutcher a publicat alături un fragment din discursul pe care l-a rostit la deschiderea galei SAG Awards din 2017, în care a criticat măsura controversată luată de Donald Trump privind interzicerea imigrației. Cei care au încercat să-l sune pe Ashton Kutcher pe numărul oferit de acesta au fost întâmpinați de căsuța lui vocală, cu următorul mesaj: "Cine lasă un mesaj vocal? Doar scrie-mi", relatează Daily Mail.

Conform ziarului britanic, după ce trimiți SMS, primești următorul mesaj: "Salut, sunt Ashton. Acesta e un mesaj automat ca să știi că am primit mesajul tău, tot ce primești de acum înainte va fi din partea mea. Ai grijă să dai click pe link-ul următor și să-ți adaugi numărul, ca să-ți pot răspunde."

În mod surprinzător, cel care l-a interpretat pe Steve Jobs nu folosește un iPhone și nu are activat serviciul iMessages. Link-ul îi trimite pe cei care vor să discute cu el pe o pagină a platformei Community.com, unde sunt rugați să-și lase datele de contact, inclusiv numărul de telefon, adresa de e-mail și data nașterii.

Community.com este o platformă aflată încă în faza de construcție, iar Ashton nu a dat mai multe detalii despre ceea ce va face mai departe. Cu o noapte înainte, el a scris pe Twitter: "Schimbarea strategiei de comunicare pe social media va începe mâine. Fiți pe fază."

Adept versat al rețelelor de socializare, Ashton Kutcher s-a numărat printre primii utilizatori ai platformei Twitter, iar contul său a fost primul care a depășit un milion de utilizatori. Actorul este foarte interesat de investițiile în domeniul tehnologiei; cofondator al companiei A-Grade Investments, actorul are acțiuni la peste 60 de alte companii, printre care se numără Skype, Foursquare și Airbnb.

Anul trecut, Kutcher a declarat că el și soția lui, actrița Mila Kunis, nu le vor lăsa moștenire copiilor lor, preferând să-i educe astfel încât să se descurce pe cont propriu. Într-un interviu pentru podcastul Armchair Expert realizat de Dax Shepard, actorul a dezvăluit că nu va pune niciun ban deoparte pentru copiii săi. "Vom dona banii", a spus Ashton, foarte sigur pe el.

Kutcher a crescut într-o localitate mică, Cedar Rapids, din statul american Iowa şi a avut o copilărie marcată de sărăcie, într-o familie care se descurca cum putea cu puţinul pe care îl avea. Mama lucra la Proctor and Gamble, iar tatăl era muncitor într-o fabrică. Să ia masa în oraş sau măcar să-şi cumpere măcar o îngheţată era un lux. 

Actorul american s-a confruntat cu lipsa banilor până când a cunoscut succesul la Hollywood, iar acum îşi doreşte să-i înveţe şi pe copiii săi cum să se descurce singuri. "Copiii mei au o viaţă privilegiată şi nici măcar nu ştiu şi nu vor şti niciodată asta", a spus el pe un ton îngrijorat. Planul său este să-i încurajeze să-şi caute singuri drumul în viaţă fără să aibă la îndemână un fond de rezervă. "Când copiii mei vor începe o afacere şi vor avea un plan de business bun, voi investi în el", a precizat Kutcher.

Starul consideră că dacă nu vor dispune de resurse financiare, copiii lui vor fi mai motivaţi să se descurce cu ceea ce au. Ashton Kutcher şi Mila Kunis au doi copii - o fetiţă, Wyatt Isabelle, în vârstă de trei ani, şi Dimitri Portwood, în vârstă de un an.

source:Cinemagia.ro
0