Arnold Schwarzenegger va interpreta rolul principal într-un serial animat

Arnold Schwarzenegger va interpreta rolul principal într-un serial animat, 'Stan Lee's Superhero Kindergarten', ce va fi produs de Genius Brands International, informează site-ul revistei americane Variety.

"Este o onoare şi un privilegiu să colaborez cu Genius Brands şi Pow! Entertainment la acest nou serial şi să contribui astfel la eforturile depuse pentru a duce mai departe moştenirea creativă a lui Stan Lee prin prezentarea unui nou grup de supereroi în faţa copiilor preşcolari din lumea întreagă", a declarat starul american de origine austriacă, transmite Știri.md cu referire la Dcnews.ro

''Stan Lee's Superhero Kindergarten' va conţine nu doar comedie şi acţiune, pentru că multe lecţii valoroase vor putea fi de asemenea învăţate pe parcursul acestui proiect! Un lucru de care sunt deosebit de mândru este faptul că eu nu doar că le voi preda copiilor cursuri despre puterile lor, ci voi transmite lecţii valoroase copiilor din lumea întreagă despre importanţa sănătăţii, a exerciţiilor fizice şi a nutriţiei", a adăugat Arnold Schwarzenegger.

Acest serial, unul dintre ultimele proiecte create de regretatul creator de benzi desenate Stan Lee, decedat în 2018, va fi o coproducţie realizată de Genius Brands, Pow! Entertainment şi Oak Productions (companie deţinută de Arnold Schwarzenegger). Starul californian va fi coproducător executiv şi va asigura vocea personajului principal din acest serial. Scenariul va fi scris de Fabian Nicieza. Arnold Schwarzenegger va interpreta personajul Arnond Armstrong, care era un obişnuit profesor de sport înainte să dobândească superputeri atunci când Pământul a traversat un nor de praf ionizat, lăsat în urmă de o cometă misterioasă.

El devine astfel Captain Courage, unul dintre cei mai mari protectori ai Pământului. După o luptă cu marele său rival, Dr. Superior, protagonistul îşi epuizează toate puterile pentru a-şi învinge adversarul şi este nevoit să renunţe la rolul de Captain Courage - până ce o explozie masivă de particule cu super-energie se abate asupra Pământului şi încep să apară tot mai multe zvonuri despre apariţia unor copii cu superputeri pe Terra. După acel eveniment, el devine educatorul copiilor cu superputeri, antrenând în secret o nouă generaţie de supereroi. 

source:Dcnews.ro
0