Aquaman a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat la barbă

În timpul unei apariții televizate la emisiunea lui Ellen DeGeneres, Jason Momoa a dezvăluit că și-a ras barba nu pentru un rol, ci pentru a da naștere unor conversații despre deșeurile din plastic, menționează filmnow.ro.

Momoa, care va lansa în curând un brand de apă numit Mana Nalu, a dezvăluit la "Ellen" că dorește să se folosească de celebritatea sa pentru a ajuta mediul înconjurător. El a povestit că lansează un brand de apă în recipiente de aluminiu, pentru că, spre deosebire de sticlele de plastic, aluminiul poate fi complet reciclat și refolosit.

"Am vrut doar să fac o campanie de conștientizare. Acum că sunt Aquaman, am o mulțime de fani copii, pentru care m-am transformat într-un exemplu. Simt că trebuie să fac ceva. Vreau să salvez planeta de materiale plastice de unică folosință. Sunt 500 de miliarde de sticle pe an pe care nu le reciclăm", a spus Momoa. 

Starul a specificat că încearcă să trăiască responsabil din punct de vedere ecologic și că vrea să îi încurajeze pe admiratorii săi să procedeze la fel. Faptul că a renunțat la barbă a fost doar un pretext pentru a da naștere unor conversații și a aduce în prim-plan discuțiile despre reciclare și protejare a mediului.

source:filmnow.ro
0