Angelina Jolie și Brad Pitt încearcă să se împace de dragul copiilor

Angelina Jolie și Brad Pitt se pare că încearcă să îndrepte relația pe care o au, de dragul copiilor. După ce s-au certat o bună perioadă de timp asupra custodiei celor șase pe care îi au împreună, iată că la doi ani de când Jolie a cerut divorțul, a hotărât să reia legătura cu fostul soț ca să lucreze la relația lor de parenting împreună.

Angelina Jolie și Brad Pitt „au stabilit o întâlnire secretă la ea acasă,” a declarat o sursă. „Este prima dată de la terapia de grup pe care au avut-o cu copiii, când au stau împreună și încearcă să facă lucrurile să meargă. Întâlnirea lui Brad cu Angie a fost un succes. Sunt gata să se țină de plan pe toată durata procesului.”

„Angelina a decis că e timpul să facă lucrurile să meargă și Brad a fost ușurat și gata de ofertă,” a continuat sursa. „Brad a vrut să facă pace pe tot parcursul procesului și acum arată, în sfârșit, ca și când s-ar ajunge la un punct unde să poată crea o situație mai calmă pentru copii.”

Drama lui Angelina Jolie și Brad Pitt s-a instaurat din nou recent, când un judecător i-a impus actriței să încerce să creeze o atmosferă mai plăcută pentru copii în relația cu tatăl lor. Aparent, Brad a putut să obțină mai mult timp cu cinci dintre copii, iar Maddox, în vârstă de 16 ani, a putut să stabilească singur cât timp vrea să petreacă cu tatăl său.

În august, Jolie l-a acuzat pe Brad că nu îi plătește „pensie alimentară” de un an jumate, și voia să obțină un document care să-l oblige să o facă. Pitt, în schimb, a declarat că i-a plătit Angelinei mai mult de 9 milioane de dolari de la despărțirea lor din septembrie 2016.

„Angelina a creat o situație foarte dificilă pentru Brad și copiii și a realizat, în final, că comportamentul ei are consecințe,” a mai declarat sursa pentru o publicație străină. De asemenea, sursa a mai spus și că Angie își iubește foarte mult copiii și îi este frică să nu-i piardă, însă toată lumea a avut de suferit în urma comportamentului ei destul de agresiv.

„A început să vadă o schimbare în comportamentul celor mici, fiindcă acestora le era dor de tatăl lor. Reacția copiilor la divorț a ajutat-o pe Angie să încerce altă variantă.”

Tot sursa explică că întâlnirea a fost un pas uriaș pentru cei doi și că ambii vor să le fie bine celor mici. Brad a fost extrem de furios, însă, pe faptul că Angie și avocații ei și-au spălat rufele în public, mai ales în ceea ce privește custodia copiilor. „El vrea să se rezolve totul cu ușile închise. Știe că nu e corect față de copii,” a continuat aceeași sursă anonimă.

Brad Pitt a rupt tăcerea anul trecut într-un interviu spunând: „Am auzit un avocat odată zicând că nimeni nu câștigă în instanță, ci e doar despre cine suferă mai mult. Și pare a fi adevărat.” „Nu vreau să trăiesc așa.” a conchis Brad. Angelina, în schimb, a explicat într-un alt interviu:„Ținem unul la celălalt și la familia noastră și luptăm pentru același țel.”

Suntem curioși să vedem deznodământul cuplului care, până acum doi ani, era văzut ca un adevărat exemplu.

source:Elle.ro
0