Actrița Helen Mirren a căzut după ce a acordat un interviu

Helen Mirren, în vârstă de 72 de ani, a impresionat cu apariţiile sale pe covorul roşu de la Cannes, însă a avut parte şi un moment mai puţin plăcut. După ce a acordat un interviu, actriţa britanică s-a împiedicat şi a căzut, însă, din fericire, nu s-a rănit grav.

Aşa cum ne-a obişnuit, Helen Mirren a avut una dintre cele mai apreciate ţinute de pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes. Legendara actriţă a ales o rochie albastră, cu o croială medievală, care a cucerit criticii de modă.  

Totuşi, vedeta a avut parte şi de un moment mai puţin plăcut. La finalul unui interviu acordat pe Croazetă, Mirren s-a împiedicat şi a căzut. Actriţa a fost imediat ajutată să se ridice şi le-a declarat jurnaliştilor prezenţă că s-a lovit la încheietura mâinii, însă se simte bine. Nu este însă pentru prima dată când Mirren cade la Cannes, un moment similar petrecându-se la ediţia din 2016. 

Născută pe 26 iulie 1945 la Londra, Helen Lidia Mirren este una dintre cele mai bune actriţe ale generaţiei sale, cu un palmares impresionant de premii şi nominalizări la cele mai gale din industria cinematografică. A primit o statuetă Oscar, un Glob de Aur şi un premiu BAFTA la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii din filmul „Regina/ The Queen“ (2006).

A mai câştigat un Glob de Aur pentru rolul din filmul TV „Losing Chase“. De asemenea, a mai fost nominalizată la Oscar pentru rolurile din „The Last Station“ (2009), „Gosford Park“ (2001) şi „The Madness of King George“ (1994), în timp ce la Globurile de Aur a primit alte zece nominalizări. Între alte filme în care Helen Mirren a avut apariţii notabile se numără „Cal“ (1984), care i-a adus premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Cannes, „The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover“ (1989), „O lecţie pentru profa de istorie/ Teaching Mrs. Tingle“ (1999), „Calendar Girls“ (2003), „Hitchcock“ (2012) şi „Război în bucătărie/ The Hundred-Foot Journey“ (2014). Helen Mirren este căsătorită de peste două decenii cu regizorul Taylor Hackford (72 de ani) şi nu are copii. 

source:Adevarul.ro
0