Actorul Henry Cavill a declarat că nu va renunța la Superman

Actorul Henry Cavill a declarat într-un interviu acordat revistei People că nu a renunțat la fosta sa partitură celebră, cea a lui Superman.

Ba mai mult, are speranțe și planuri mari legate de viitorul supereroului. Starul, pe care îl vom vedea din luna decembrie în serialul The Witcher, a ținut să sublinieze: „Am costumul în dulap. Este încă al meu”.

„Nu voi sta așa, fără să am o reacție, așeptând liniștit, în vreme ce se petrec tot felul de lucruri. Nu am renunțat la rol. Mai am încă multe de făcut cu Superman. Multe povești de spus. Vreau să intru în tot felul de profunzimi și lucruri sincere legate de personaj. Vreau ca imaginea lui de pe ecran să o reflecte pe cea din benzile desenate. Acest lucru este important pentru mine. Chiar sunt multe lucruri ce trebuie să fie îndreptate în cazul lui Superman. […] Veți vedea!”, a spus Cavill.

Este pentru prima dată – de la Justice League – când actorul ia o poziție clară în acest sens, menționează cinemagia.ro. Warner Bros. nu a anunțat, până acum, o continuare a lui Man of Steel, iar după zvonurile de anul trecut, în care se spunea că starul poate să își ia la revedere de la rol, asigurarea acestuia poate fi reconfortantă pentru mulți dintre fani.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Cinemagia.ro
0