A fost stabilitată data lansării filmului Indiana Jones 5

Toți fanii seriei Indiana Jones s-au bucurat în momentul când s-a anunțat oficial că va exista și partea a cincea. Mai mult, în Indiana Jones 5 va juca Harrison Ford, cel care a fost prezent și în primele patru filme.

Totuși, există și o veste mai puțin bună. Regizorul George Lucas a anunțat că nu se va mai implica în noua peliculă. Producătorul Frank Marshall a declarat că George nu va face parte din noul proiect.

"Mi-ar fi plăcut ca George Lucas să fie alături de noi pentru că a avut o contribuție importantă la celelalte părți, dar viața se schimbă și trebuie să mergem mai departe. Vom respecta intențiile originale ale filmului și cu siguranță caracterul lui Harrison. Mi-ar fi plăcut ca George Lucas să fie prezent pe platourile de filmare, să fiu în jurul lui și să lucrez cu el. Evident, acum va fi puțin diferit, pentru că ideile vin dintr-un alt loc."

Filmul Indiana Jones va fi regizat de Steven Spielberg și va avea premiera pe 9 iulie 2021. Filmările nu vor începe prea curând pentru că Spielberg dorește să realizeze mai întâi o nouă versiune a poveștii "West Side Story". Cert este că Harrison Ford a fost deja confirmat pentru Indiana Jones 5. Actorul a declarat că se simte în formă pentru noi aventuri, chiar dacă anul acesta a împlinit 76 de ani.

source:filmnow.ro
0