A fost lansat noul trailer pentru aventura extraordinară a lui Dumbo

Vizionarul regizor Tim Burton, aduce pe ecrane aventura extraordinară a lui Dumbo, o experienţă cinematografică ce este o extindere a poveştii clasice ce celebrează diferențele dintre oameni, un film unic unde familia este prețuită și visele devin realitate.

Remake-ul live-action al poveştii elefantului zburător Dumbo, este clar bazat pe filmul animat din 1941, care a devenit după lansare, o imagine iconică al regatului magic al celor de la Disney. Casa lui Miki Mouse, l-a invitat pe regizorul Tim Burton să aducă povestea la viață, iar acest nou trailer, arată foarte mult din viziunea unică a lui Tim Burton, scrie tdfn.ro.

Îl face pe Danny DeVito să se plângă de modul în care „ciudatul” Dumbo arată cu urechile sale uriașe, în timp ce diferite persoane se adună în jurul elefantului, pentru a sărbători toate diferențele. 

Ceea ce face ca filmul Dumbo să fie unic, este faptul că Tim Burton pare să vizeze în mod direct copiii și familiile lor. În acest sens, filmul este mai mult în conformitate cu Charlie and the Chocolate Factory (2005), sau chiar cu ultimul său film, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Ceea ce presupune că Dumbo, va fi o peliculă cel puţin admirabilă, chiar dacă zilele când regizorul Burton făcea filme precum Big Fish sau Big Eyes, au apus de mult.

Filmul Dumbo, vine într-un moment în care există un interes semnificativ în ceea ce privește remake-urile de acțiune ale celor de la Disney, dar care marchează un început ciudat pentru anul 2019. Anul acesta ne va aduce remake-uri de succes pentru The Lion King și Aladdin, două filme foarte iubite de copii. Dumbo, este de fapt o nostalgie, şi va fi interesant să vedem cum va răspunde audiența. Cel puțin, distribuția filmului este grozavă.

Proprietarul unui circ Max Medici, îl invită pe fostul star Holt Farrier și pe copiii lui Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut, ale cărui urechi supradimensionate îl fac de râs într-un circ care deja se luptă cu supravieţuirea. Dar, când descoperă că elefantul Dumbo poate zbura, circul realizează o revenire incredibilă, atrăgându-l pe antreprenorul persuasiv V.A. Vandevere, care îl recrutează pe elefantul special pentru cel mai nou joc de divertisment, Dreamland.

Dumbo, se ridică la înălțimi noi, alături de o artistă fermecătoare și spectaculoasă, Colette Marchant, până când Holt află că Dreamland, este plin de secrete întunecate.

Regizat de cineastul Tim Burton, după un scenariu conceput de Ehren Kruger, noua versiune cinematografică a lui Dumbo, are în distribuţie o pleiadă de actori ca, Eva Green, Colin Farrell, Danny Devito, Michael Keaton, Alan Arkin, Nico Parker, Finley Hobbins, Kamil Lemieszewski, Joseph Gatt şi Sandy Martin.

source:Tdfn.ro
0