A fost făcută publică lista completă de actori pentru Bond 25

Un eveniment de promovare a lui Bond 25, transmis live din Jamaica, a strâns laolaltă actorii celebri din film şi a oferit publicului câteva noi informaţii legate de producţie.

Potrivit CNN.com, a fost completată distribuţia peliculei, iar Rami Malek a fost confirmat în rolul antagonistului. Au lipsit informațiile legate de intrigă, însă producătoarea Barbara Broccoli a spus că Bond nu va fi, la începutul celei de-a 25-a aventuri a sa, în vreo misiune oficială și se va „distra” în Jamaica.

Titlul oficial al peliculei urmează încă a fi dezvăluit – acesta ar putea fi însă „Eclipse”, conform unor surse apropiate producţiei, scrie cinemagia.ro.

Filmările, ce vor debuta la finalul lunii aprilie, vor avea loc, aşadar, în locul în care Ian Fleming a scris toate cărţile Bond (și în care s-a tras şi prima peliculă din serie, lansată în 1962, Dr. No), dar şi în Norvegia (unde regizorul Cary Fukunaga s-a grăbit să tragă câteva scene pentru a prinde lacurile îngheţate), Marea Britanie şi Italia.

În afară de Daniel Craig, aflat la ultima sa apariţie în rolul lui Bond, şi Rami Malek, îi vom mai vedea în Bond 25 pe Ana de Armas, Lea Seydoux,  Naomie Harris, Ralph Fiennes, Rory Kinnear şi Jeffrey Wright. Producţia este programată pentru lansare pe 8 aprilie 2020.

source:Cinemagia.ro
0