7 filme mai puțin apreciate în care au jucat actori celebri

Chiar și cei mai cunoscuți actori au jucat, la un moment dat, într-un film mai puțin apreciat de public sau critici.

Chiar și Meryl Streep, o actriță premiată și admirată de milioane de fani din întreaga lume pentru filmografia impresionantă, a apărut, la un moment dat în carieră, într-un film care nu i-a pus în evidență talentul înnăscut. Iată 7 filme care au atras critici din partea publicului, dar care au avut în distribuție un actor renumit:

Tom Hanks a interpretat rolul unui investitor de pe Wall Street în The Bonfire of the Vanities (1990)

În filmul realizat după romanul lui Tom Wolfe, Tom Hanks joacă rolul lui Sherman McCoy, un om de afaceri de pe Wall Street implicat într-un scandal monstru după ce el și iubita lui, Melanie Griffith, omoară un adolescent într-un accident și pleacă de la locul crimei. Un jurnalist, Bruce Willis, și liderul unei comunități, John Hancock, descoperă adevărul și lucrează împreună pentru a-l expune pe McCoy. 

Meryl Streep a fost jurnalistă în Lions for Lambs (2007)

În drama politică a lui Robert Redford, Lions for Lambs, filmul urmărește povestea dintre mai mulți soldați aflați în Afghanistan, un profesor universitar, un candidat la președinție și o jurnalistă, rol interpretat de Meryl Streep. Deși publicul a răspuns destul de bine în urma vizionării lui, criticii au considerat că acțiunea nu a fost suficient de bine gândită.

Robert Downey Jr. a fost un jucător de fotbal în Johnny Be Good (1988)

În comedia din anii ’80, Johnny Be Good, Robert Downey Jr. a jucat alături de Anthony Michael Hall și Uma Thurman. Filmul s-a concentrat pe Hall, un atlet care este dorit de cele mai bune universități din țară. Roger Ebert a scris câteva recenzii despre film, într-unul dintre ele fiind: „Scenariul pentru acest film are toate semnele unei prime ciorne – o ciornă grăbită și murdară.. oamenilor care au făcut acest film ar trebui să le fie rușine de ei înșiși.”

Lucy Liu a fost una dintre cele trei prințese din Mulan II (2003)

În sequel-ul filmului animat Mulan, produs de Disney, Lucy Liu a dublat vocea lui Mei, una dintre cele trei prințese pe care Mulan a jurat că le va proteja. Audiența a oferit un calificativ mult mai mare animației, dar criticii au simțit că nu s-a ridicat la nivelul originalului. Întregul scenariu a fost crezut aruncat pe o foaie ca un gând, „ca și când cineva ar fi continuat să scrie chiar și atunci când a rămas fără idei”, spunea David Cornelius în 2005.

Will Smith a avut o apariție scurtă în Student of the Year 2 (2019)

Cu o distribuție precum Jai Hemant „Tiger” Shroff, Tara Sutaria și Ananya Panday, comedia Bollywoodiană urmărește povestea unui student care face față unor colegi hărțuitori. Will Smith a avut o apariție scurtă în film, alăturându-se unui dans cu ceilalți actori. Criticii nu au fost încântați de film din cauza personajelor superficiale și a poveștii fără intrigă. 

Dwayne Johnson, un salvamar devotat în Baywatch (2017)

În adaptarea renumitului serial, Dwayne Johnson a interpretat rolul lui Mitch Buchannon, un salvamar care se simte amenințat de cel mai nou membru al echipei, Matt Brody, jucat de Zac Efron. Deși au abordări diferite ale job-ului, cei doi trebuie să lucreze împreună pentru a deconspira o operațiune criminală. Majoritatea criticilor au găsit filmul absurd, deși au precizat că actorii au fost incredibili.

Keanu Reeves, un iubit dificil în Generation Um… (2013)

În această dramă, Keanu Reeves este John, un locuitor al New York-ului care își petrece seara gândindu-se la amintiri și secrete cu cele două iubite ale sale, roluri interpretate de Bojana Novakovic și Adelaide Clemens. Criticii au simțit că așteptările le-au fost înșelate de acest film, lăsându-i, într-adevăr, cu o singură reacție la final: „um…”.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:Elle.ro
0