50 Cent îndurerat: accident tragic pe platourile serialului Power

50 Cent a transmis condoleanțe familiei angajatului care a murit în timpul filmărilor pentru serialul "Power", scrie filmnow.ro.

Pedro Jimenez a fost lovit de o mașină condusă de un coleg, în timp ce punea conuri de circulație pe platourile de filmare din Brooklyn, New York. "Condoleanțe. Rugăciunile mele se îndreaptă către întreaga familie Jimenez", a scris rapper-ul pe Twitter.

Filmările serialului produs de 50 Cent au fost oprite din respect pentru victimă și pentru a le oferi actorilor și celorlalți membri ai echipei de producție timp să se reculeagă departe de luminile reflectoarelor.

"Suntem profund întristați de pierderea unuia dintre membrii familiei Power", a transmis televiziunea Starz, care produce și difuzează serialul, într-o declarație oficială. "Gândurile noastre sunt îndreptate către familia domnului Jimenez, dar totodată încercăm să înțelegem pe deplin ce s-a întâmplat".

Membrii echipei "Power" au adus un omagiu lui Jimenez, care a făcut parte din echipă de producție de la începutul show-ului, în 2014. "A fost cu adevărat șocant și îngrozitor de trist să pierdem un coleg astăzi", a scris actorul Naturi Naughton.

Iosif Sikora a adăugat: "Mulțumesc că întotdeauna ai venit cu zâmbetul pe buze la filmări și ai transmis dragoste în jurul tău." Și Omari Hardwick, care joacă rolul principal, l-a descris pe Jimenez ca fiind "un om frumos, muncitor și plin de har".

Tragedia de pe platourile de filmare ale serialului "Power" nu este singura care a suspendat activitatea pentru un proiect televizat. În octombrie, episoadele despre viață artistului Fred Rogers au fost oprite după ce un membru al echipajului a murit.

Tehnicianul de sunet James Emswiller a decedat după ce a căzut de pe un balcon de pe platoul de film din Pittsburgh. În serial joacă Tom Hanks și pe Matthew Rhys.

source:filmnow.ro
0