toate noutățile
toate evenimentele
Concerte
FOSFOR Electronic Music Festival 2018
GOODZONE

30 iunie

Concerte
Макс Барских
Palatul Național „Nicolae Sulac”

16 septembrie

Festivaluri
DOME Inception
Circul din Chișinău

23 iunie

Diverse
Bon Voyage
Circul din Chișinău

27 mai

Pentru copii
Festival Medieval
Centrul Cultural VATRA

de pe 23 iunie

Concerte
Muzica Desenelor Animate
Valea Morilor

1 iunie

Concerte
Михаил Жуков, исполнитель РУКИ ВВЕРХ!
SV club

2 iunie

Traininguri
Arta Vorbirii + Arta Oratorică
Art-studio Triumf

4 iunie

Festivaluri
Carnavalul Copiilor 2018
Centrul Cultural VATRA

de pe 1 iunie

Concerte
Макс Корж
CIE Moldexpo

9 iunie

Concerte
БИ-2 в Кишиневе
Palatul Național „Nicolae Sulac”

28 mai

3 Sud Est ne invită să "Dansăm în Ploaie", în noul său single
17 mai, 10:3884

3 Sud Est ne invită să "Dansăm în Ploaie", prin lansarea noului său single. Artiştii ne duc într-un periplu printr-o nebunie, o poveste de dragoste adolescentină. Noua piesă a primit un videoclip romantic, pe care vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"Dansăm în ploaie" este un single de pe noul album al trupei constănţene "Epic". Piesa vine în completarea hiturilor "Cine Eşti" şi "Stele" lansate în ultimii 2 ani. Noul release a fost ales de către fanii 3 Sud Est prin intermediul platformei catmusic.ME. Este o compoziţie a lui Laurenţiu Duţă, Daris Mangal, Mihai Budeanu şi Sergiu Buta.

De videoclip s-a ocupat Liviu Vicol, regizor din Republica Moldova. Melodia are un beat fericit şi pe alocuri melancolic, iar versurile invocă suişurile şi coborâşurile oricărei relaţii. Cei doi protagonişti trec prin diferite şotii specifice îndrăgostiţilor. Îi vedem pe dune din deşert, jucând golf, bălăcindu-se în ploaie, spărgând sticle şi dansând.

Gonind pe autostradă sau privind apusuri nesfârşite, cei doi dau culoare şi unui cimitir de maşini abandonate. Spre finalul piesei resimţim inflexiuni de vocode în stil Daft Punk şi mici influenţe disco.

Laurenţiu Duţă a descris astfel noua creaţie: "Dansăm în ploaie" este o piesă fresh, despre fericire şi dragoste. Este absolut normal ca la un moment dat, să poată apărea neînţelegeri sau certuri, dar care până la urmă, se pot rezolva pentru că iubirea rezolvă orice. În fiecare relaţie mai există ploi, dar cât timp există iubire, sunt doar nişte ploi de vară, calde şi, de fapt, pline de dragoste. Speram să vă placă!

Filmările acestui clip au durat 72 de ore şi au avut loc în Las Vegas, dar şi în deşertul Nevada. Tinerii actori care joacă rolurile principale în poveste sunt Kyle Howell şi Ksenia Dubovitz.

La final de an 2017 3 Sud Est lansa single-ul "Stele", apreciat de public şi ajuns în topurile muzicale locale. Pe YouTube a strâns peste 8 milioane de vizualizări. Şi colaborarea cu INNA din 2015 pe melodia "Mai Stai" a prins la public, cu peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. 3 Sud Est a cântat pentru românii stabiliţi în America la începutul acestui an şi pregăteşte un concert în Club NOA din Cluj-Napoca pe 18 mai.

Trupa pornea la drum în 1997, fiind activă până în 2008. S-a reunit în 2014 şi de atunci a activat neîntrerupt pe scena locală şi internaţională.

0 au distribuit articolul
Concerte
FOSFOR Electronic Music Festival 2018
GOODZONE

30 iunie

Concerte
Макс Барских
Palatul Național „Nicolae Sulac”

16 septembrie

Festivaluri
DOME Inception
Circul din Chișinău

23 iunie

Noutați asemănătoare