11 vedete care au pierdut toată averea

Hollywood-ul este locul unde, dacă ai noroc, poți să strângi o avere într-un timp record. Dar, la fel de repede poți pierde toți banii câștigați. În această situație s-au aflat acești actori. Fie că i-au cheltuit, ori că au avut probeme, mirajul hollywoodian i-a atins pe toți.

Whitney Houston

S-a căsătorit în 1992 cu Bobby Brown, când avea deja probleme cu dependența de droguri. Din cauza căsniciei lor tumultoase, actrița s-a refugiat tot mai tare în această patimă. În 2007 au divorțat, iar lucrurile păreau să se așeze pentru ea. Doi ani mai târziu îi mărturisea lui Oprah Winfrey că dependența de droguri a copleșit-o după succesul filmului "The Bodyguard". În ciuda faptului că a fost la reabilitare pentru a scăpa de această dependență, în 2012, ea avea să își găsească moartea sub influența simultană de cocaină, marijuana și alte substanțe.

Corey Haim 

A impresionat pe toată lumea cu interpretarea din "The Lost Boys" și a ajuns în atenția presei din cauza scandalurilor și dependenței de droguri. În 1997, a declarat că este falimentar și datorează Fiscului peste 100.000 de dolari. El chiar a încercat să își vândă un dinte și o parte din păr pe Ebay pentru a face rost de bani.

Kim Basinger

După ce a pierdut procesul în valoare de 8,1 milioane de dolari cu Mâine Line Pictures, Kim s-a retras din filmul "Boxing Helena" și s-a văzut nevoită să vândă pentru 20 de milioane de dolari proprietățile.

Mel Gibson

A fost unul dintre cei mai populari și mai plătiți actori din lume în anii '90. Dar, în spatele succesului profesional, Mel s-a luptat cu dependența de alcool. El a recunoscut că a început să bea încă de pe vremea când era adolescent. Începând cu anul 1996, a fost implicat în mod repetat în mai mult accidente de circulație ori incidente care au inclus violența domestică sau instigarea la ură. 

Margot Kidder

După apariția în "Superman", a urmat o perioadă nefastă pentru actriță. A suferit un grav accident și a fost diagnosticată ca fiind maniaco-depresivă. Doi ani de zile a refuzat să urmeze un tratament, dar în cele din urmă a fost nevoită să se opereze. Fiindcă asigurarea medicală nu acoperea suma intervenției, ea a fost nevoită să își vândă toate posesiunile.

Charlie Sheen

A avut o mulțime de probleme personale și profesionale în ultimii ani, la asta adaugandu-se dependența de droguri și alcool. El a fost de asemenea acuzat că a agresat-o pe fosta soție și a fost concediat din serialul "Two And a Half Men", după care și-a jignit foștii șefi. Actrul a încasat 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie. Charlie Sheen a avut și o viață personală destul de tumultoasă. El chiar a fost căsătorit cu o actriță de filme pentru adulți.

Kevin Bacon

Cu toate că nu a declarat care este suma de bani pe care au pierdut-o, actorul și soția sa, Kyra, au avut serioase probleme financiare în 2008.

Lindsay Lohan

Era tânără când și-a început carieră și se pare că nu a făcut față cu brio succesului. Problemele legate de droguri și de alcool au scos-o pe actriță din circuitul vieții artistice. Arestată de mai multe ori și concediată pentru că nu era serioasă, cariera lui Lindsay Lohan s-a pierdut pe drum.

Natasha Lyonne

Actrița din "American Pie" nu a avut o viață ușoară din cauza problemelor de sănătate și a celor financiare. A fost diagnosticată cu hepatită C, a suferit de mai multe afecțiuni la inimă și a fost internată sub tratament cu metadonă. Ea a fost la un pas să ajungă pe străzi.

Nicolas Cage

La un moment dat avea locuințe peste tot în lume, chiar și un castel în Germania. În 2009, el a fost somat de Fisc să își aschite datoriile de 6.2 milioane de dolari, aferente anului 2007. Casele din Nevada și New Orleans i-au fost luate de stat și vândute pentru a își recupera banii. Atunci, actorul își dădea în judecată fostul contabil.

Chris Tucker

Și Chris s-a confruntat de-a-lungul timpului cu probleme de ordin financiar. Vila lui în valoare de 6 milioane de dolari a fost pusă sub sechestru din cauza unei datorii imense către o bancă.

source:filmnow.ro
0