Cum să nu pierzi femeia din tine după ce devii mamă!

PreviewImage

Organizăm primul și cel mai mare eveniment Fitness Mama de până acum și anume, Fitness Mama Forum! Trebuie neapărat să participi și tu, informația furnizată la eveniment nu o vei putea găsi în alte surse!

Am invitat cei mai versați speakeri profesioniști în domeniul lor și anume:  Ina Kishlaru, antrenor certificat de fitness, mamă a 3 copii și fondatoarea proiectului Fitness Mama, cu tema: ”Recuperarea după naștere. Istoria unei mămici cu 3 copii”.

Anastasia Valac, medic nutriționist, cu o experiență de 10 ani în fitness și alimentație sănătoasă, care ne va descoperi secrete uluitoare: ”Cum ne mâncăm frumusețea? Cum o redobândim?”

Elena Saviuc, psiholog de familie, mamă a 3 copii și autor al programului de dezvoltare timpurie de la 10 luni la 3 ani, cu afirmația: ”Femeia poate face totul”

Irina Feșenko, consultant și stilist vestimentar, care ne va relata despre ”Cum să nu ne transformăm în ”băbuțe” și cum să avem o garderobă mereu în pas cu tendințele!”

Mariana Spânu, sexolog psihoterapeut, care are o temă foarte interesantă: ”Sexul și maternitatea. Cum ne menținem apetitul sexual?”

Elka Fliman, filolog, actriță, prezentatoare radio și copywriter ne va vorbi deschis despre ”Dragoste cu reguli și fără. Viața alături de un copil special”.

Fitness Mama Forum va atinge cele mai sensibile coarde ale unei mămici, va răspunde la multe întrebări care ne frământă și va împrăștia multe stereotipuri. O mămică perfectă este o mămică bine informată!

Salvează-ți data de 22 martie în calendar, deoarece va fi una cu adevărat grandioasă! La Fitness Mama Forum, vei avea parte de o experiență extraordinar de frumoasă, vei face cunoștință cu speakeri cotați, precum și cu alte mămici și vei petrece o zi nemaipomenit de utilă și relaxantă. 

Promit și garantez chiar - vei avea parte de emoții și informații UNICE!

Ne vedem la Fitness Mama Forum în data de 22 martie la Radisson Blu Hotel Chișinău - rezervă-ți locul meritat!

Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 77
349 - 1099 Lei
+37376095999 | +37379530429