Conferința Națională pentru Contabili

PreviewImage

2020 vine la pachet cu un set de provocări determinate de modificări în sistemul legislativ, afectând astfel activitatea finanțiștilor și contabililor.

Cu această ocazie, ne propunem informarea contribuabililor despre schimbările fiscale și contabile care intră în vigoare de la 1 Ianuarie.

Am invitat oamenii cheie din structurile de stat și experți practicieni din domeniu pentru a evidenția scopul hotărârilor prin prisma evoluției la nivel Național.

Vom discuta în această ordine:

1. Parte - reprezentanții structurilor de stat precum Parlamentul Republicii Moldova, Ministerul Finanțelor, Serviciul Fiscal de Stat, Biroul Național de Statistică și Casa Națională de Asigurări Sociale vor aduce la cunoștință despre modificări la nivel de stat și necesitatea acestora.

2. Parte - panele de discuții pentru 2 situații practice „Calcularea indemnizației pentru incapacitate temporară de muncă” și „Calculul amortizării mijloacelor fixe în scopuri fiscale”.

3. Parte - „Contabilitate vs Business”, reprezentanții Business-ului mic și mijlociu vor explica cum influențează modificările în fiscalitate și contabilitate nemijlocit afacerile și profitul companiilor.

Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 65
1350 - 2150 Lei
+373078693000