Graffiti Workshop: From letters to murals

PreviewImage

Tot mai multe picturi murale își fac apariția pe străzile sumbre ale Chișinăului, care în rezultat ne fac orașul mai colorat și plin de viață. 

Fiecare figură, pată de culoare sau detaliu de pe pereții capitalei au o semnificație și poartă o poveste în spate. După trei ediții cu succes, echipa iHUB Chișinău, împreună cu artistul Дмитрий Потапов, vine cu încă un eveniment din seria Graffiti Workshop. Scopul evenimentului este de a ne aprofunda în cultura artei stradale fiind o modalitate de exprimare a personalității, indiferent de forma pe care o ia.

Дмитрий Потапов are în spate peste 10 de ani experiență în graffiti. În tot acest timp, el a dat viață mai multor locuri din capitală, printre care Hotelul Naţional, Stadionul Dinamo, IHUB Chişinău, festivalurile WIPE OUT Music Festival, DOME și altele. Printre lucrările sale cunoscute mai sunt „Lasă jălea” și colaborarea la proiectul „Un pic de love”.

La edițiile precedente, participanții au desenat litere. De această dată, ne propunem să continuăm cu picturi murale. Evenimentul va avea loc timp de două zile, iar programul este după cum urmează:

Prima zi:
- Informații fundamentale despre cultura de manifestare a graffiti, reguli, integrarea picturilor în spațiul public și impactul lor asupra societății și a orașului.
- Participanții vor privi o serie de filmulețe despre graffiti și despre fenomenul artei stradale.

A doua zi:
- Participanții vor alege o temă, vor pregăti schițele și vor picta un perete din zona Tracom din Chișinău.

Chișinău, str. 31 August 1989, 78
-
250 Lei
+37379781741