Brand Content & Copywriting Course

PreviewImage

Pe data de 5 noiembrie dăm start cursului pentru copywriteri și content manageri «Brand Content & Copywriting Course» care va dura 5 săptămâni. Fără „apă” și teorii. Doar instrumente concrete. Practică. Multă practică. 

Există diferență între „a ști” și „a putea”. . E destul să citiți o carte bună despre copywriting ca să știți cum se scrie un text convingător. Darabilitățile, spre deosebire de cunoștințe, se creează doar prin practică. Experiența se poate dobândi în procesul de lucru cu clienții. Dar există și alte posibilități: de exemplu, să frecventați acest curs, în timpul căruia veți îndeplini sarcini practice și veți obține abilitățile necesare.

Timp de 5 săptămâni vei învăța să scrieți texte supertari.

Pentru cine este acest curs:

Cursul este necesar pentru toți cei care lucrează cu texte: scriu texte oficiale, descrieri de produse sau servicii, lucrează în domeniul marketingului sau PR. Veți învăța să creați texte atractive care „să vândă”, istorii captivante care să amintească despre brand, oferte comerciale, texte pentru rețele de socializare, direct mails și media.

Veți învăța:

- Să elaborați descrieri convingătoare a companiilor
- Să creați conținut util
- Să pregătiți texte interesante pentru site
- Să elaborați materiale publicitare eficiente
- Să analizați și să elaborați oferte comerciale B2B
- Să pregătiți articole publicitare pentru resursele media
- Să alegeți titluri captivante pentru produse ordinare

Cine predă? 

Pe data de 5 noiembrie dăm start cursului pentru copywriteri și content manageri «Brand Content & Copywriting Course» care va dura 5 săptămâni. Fără „apă” și teorii. Doar instrumente concrete. Practică. Multă practică. 

Igor Nisenboim este absolventul Școlii de Economie din Londra. Copywriter cu experiență de 8 ani. Scrie texte bune. Cel mai bine îi reușește să îi învețe pe alții să scrie texte bune. Elaborează texte comerciale și predă copywriting pentru companiile din CSI și Europa. Printre clienți: Smartresponder, Videosecurity, Indelit, Stillferro, Automall, Daac-System, Grand Voyage, Eurolab, Доктор Борменталь, iLab. 

Înregistrați-vă pe pagina brandcontent.sbc.md sau la numărul de telefon +37379409496

Chișinău, str. Mitropolit Petru Movila, 23/7
-
2959 - 4999 Lei
+37379409496