Event management

PreviewImage

Sunteți HR-manager. Sau marketing manager. Sau stați în fruntea unui departament. Lucrați ca de obicei, dar când colo... Vi s-a dat sarcina să organizați un business-eveniment. Pentru angajații companiei - dar este imposibil de satisfăcut mofturile tuturor. Sau pentru clienți - dar e și mai de greu. Sau pentru prestatori - practic imposibil.

Aveți la dispoziție două săptămâni... dar nici măcar nu vi s-a dat un buget clar. Și nici nu știți pe cine din echipă puteți conta pentru ajutor.

Iar pe lângă toate, mai sunt și sarcinile zilnice, pe care nu le-a suspendat nimeni. V-ați imaginat situația?

Să știți că mai departe e și mai vesel. Vă apucați să organizați. Deadline-urile au trecut demult, iar toți presatorii de servicii vă par neserioși și neprofesioniști. Iar Dvs., pierdeți tot mai mult încrederea în forțele proprii și în cei din jur. 

Reputația Dvs. de profesionist e pătată, șefii nu vă mai cred un angajat adecvat și sănătos psihic, iar colegii vă vorbesc pe la spate și insistă că ar fi reușit mai bine...

Și cel mai important: 
Chiar dacă nu aveți experiență în a desfășura un eveniment, să știți că e posibil să organizați manifestări de succes. Fără riscuri. Fără dealine-uri trecute. Fără bugete de milioane. La curs vom învăța să organizăm.

După curs veți fi capabil:
- să planificați evenimentul: termeni limită, buget, format
- să “îmbrăcați” evenimentul: site, prezentări, invitații
- să lucrați cu prestatorii eficient
- să organizați o echipă de lucru, să împărțiți sarcinile și să prevedeți riscurile
- să comunicați cu membrii echipei în timpul evenimentului, să înregistrați participanții și să moderați prezentările invitaților 
- să calculați bugetul final, să notați greșelile și să faceți concluzii pe viitor

Detalii despre program și formularul de înregistrare le găsiți pe pagina.

Chișinău, str. Mitropolit Petru Movila, 23/7
-
3259 - 6800 Lei
+37379409496