Curs Practic: Social Media Marketing

PreviewImage

În 2018 puterea marketing-ului pe rețelele sociale este una colosală. Astfel, nevoia unei strategii de promovare nu mai poate fi ignorată! 

Cursurile de social media marketing ne iau cu asalt. Pare ca oriunde întorci capul dai de măcar trei cursuri de SMM (Social Media Marketing). Și atunci, de ce ar trebui să participi la acesta?

Pentru 3 simple motive:

1. Trainerul Laura Ionescu, din România, vă va vorbi concret din experiența ei de peste 6 ani în domeniul Marketing-ului Digital. În această perioadă a colaborat cu start-up-uri și companii cu tradiție de pe întreg mapamondul.

2. Fiind un curs de 2 zile nu vei afla doar ce ar trebui să faci, ci concret cum să aplici tot ce înveți în acest curs.

3. Vei pleca acasă cu toate cunoștințele necesare pentru a elabora o strategie de promovare pe rețelele de socializare. Apoi, chiar a doua zi, o vei putea pune în practică pentru tine, pentru clienții tăi sau pentru afacerea ta.

Ce vei învăța în aceste 2 zile: 
- Cum faci research pentru o campanie în Social Media
- Cunoaște-ți campania și ea te va ajuta
- Facebook and Instagram
- Youtube
- LinkedIn
- Cum creezi o strategie pentru Social Media
- Cum creezi continut pentru Social Media
- Content outreach - momentul adevărului
- Automatizare - învață să îți faci viața mai ușoară

După acest curs vei înțelege social media marketingul și vei conștientiza toate greșelile făcute până acum.

Despre trainer: Laura-Antonia Ionescu este expertă în comunicare, dar și o entuziastă a tot ce înseamnă Social Media și Copywriting.

A început ca traducător de texte literare și de specialitate. Apoi a devenit editor și content manager pentru companii din România și din afară. Ca un parcurs normal, pentru a reuși să îmbunătățească rezultatele obținute din campaniile de content marketing, a studiat din ce în ce mai multe despre SEO, SEM și SMM.

Creează și implementează campanii de Social Media Marketing și de Search Engine Marketing de peste 5 ani. A supravietuit la Penguin, Panda precum și la o serie de alte update-uri. Totuși, visul ei este să ajungă asemeni idolilor ei, Leo Burnett și Jo Foxworth.

Înregistrează-te acum!

Chișinău, str. Armenească, 13
-
+37360501055